27 august 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2289
Horoscopul pentru 27 august 2016
27 august 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2289

Horoscopul pentru 27 august 2016

BERBEC

Ai cu ce te lauda, ca atare vorbeste mai mult despre realizarile tale din ultima perioada, pentru ca multa lume le va aprecia sincer! Exista o mare reusita in cariera cu care te poti mandri, ca atare lasa modestia la o parte si discuta mai mult despre tine. Valoarea ta este recunoscuta in urma unui succes de rasunet care merita transmis lumii cu surle si trambite, caci multi te vor privi cu respect si admiratie auzind acestea! Meriti felicitarile celor din jur. Succesul tocmai repurtat poate deveni punctul de start spre o etapa mult mai buna in viata ta, de acum inainte.

TAUR

Priveste-te pe tine insuti intr-o lumina mai frumoasa, pentru ca esti un copil al lui Dumnezeu. Nu te mai privi in oglinda cu ochi critici, nu-ti mai gasi doar defecte si slabiciuni. Admira-te mai mult, lauda-ti talentele cu mai mult entuziasm, pentru ca esti perfect asa cum esti. A-ti scoate mai mult in valoare calitatile e un semn ca te respecti pe tine insuti, in toata splendoarea, deci evita sa te mai asezi singur la zid si sa tragi fara intrerupere. De ce te vezi ca pe cel mai mare dusman al tau? Schimba polaritatea gandurilor atunci cand te analizezi din cap pana in picioare si descopera acel punct forte care te aseaza in fruntea tuturor!

GEMENI

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care esti gata sa le iei, pentru ca nu detii toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca te-ai bazat pe o informatie gresita sau chiar rau intentionata transmisa de cineva, anume pentru a te face sa ratacesti mai apoi pe cai incorecte. Verifica de o suta de ori datele, cifrele, detaliile oricarei actiuni, ca nu cumva sa iei de buna o situatie mincinoasa. Ca e vorba de afaceri consistente sau de evolutia unui proiect important, cineva se interpune in treburile tale cu intentii clar negative si te poate face sa gresesti major, deci atentie in ce te bagi!

RAC

Treburile casnice te preocupa mai mult, pentru ca azi ai starea necesara de a privi in jur cu mai multa atentie la detalii. Descoperi cu aceasta ocazie ca se cer facute reparatii prin locuinta, ca gradina cere ingrijire, ca nu ai mai facut curatenie de atata vreme, ca educatia copiilor lasa de dorit. Sunt astfel de momente cand descoperi cu alti ochi micile nereguli ale vietii de familie si incepi sa le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corecta. Ai neglijat multe in ultima vreme din lipsa de timp, dar incepi sa-ti faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe fagasul normal.

LEU

Nu pune la suflet vestile nu tocmai placute care vin astazi spre tine. Ignora-le, trateaza-le ca pe niste lucruri banale care nu merita nicio atentie, pentru ca nu are rost sa te impovarezi cu ele. Fiind mici, dar multe, ar putea deveni un balast emotional inutil pentru tine si, la finalul zilei, desi nu vei putea spune ce anume ai facut, te vei trezi ca esti stresat la maxim, obosit, nervos, fara sa gasesti explicatii de unde provine aceasta stare. E de la aceste nimicuri pe care le tot duci dupa tine, in loc sa le dai la o parte ca si cum n-ar fi. Exagerezi cu importanta acestor maruntisuri si, daca reusesti sa le ignori, ziua va fi mult mai simpla!

FECIOARĂ

Nu toate iti ies asa cum ai fi dorit, dar nu trebuie sa te opui finalurilor bruste. Poate e mai bine asa, poate aceasta e singura solutie valabila, ca atare accepta vestea pe care o primesti, chiar daca pare mai degraba un compromis. Spune stop acum, nu insista sa mai resuscitezi un plan care nu mai merge nicaieri, ca atare accepta acest final de drum, elibereaza-te de el si, peste o vreme, o vei lua de la capat in cu totul alta directie si cu alt tonus. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de gesturi transante, pentru ca tu nu te dai deloc inapoi cand trebuie sa reconstruiesti ceva de la zero. Esti gata de o noua aventura si accepti cu curaj provocarea.

BALANȚĂ

Efortul depus de tine mai demult incepe sa-si arate efectele, semn ca a fost nevoie de o perioada de asteptare, de sedimentare a lucrurilor inainte de a se vedea urmarile. E o lectie buna sa nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca orice succes cere timp! Munca ta de acum e ca in agricultura, deci imagineaza-ti ca investitia ta de resurse seamana cu pregatirea unei viitoare recolte. Mai intai ari terenul, il sadesti, il uzi, il ingrijesti si, candva, in anotimpul potrivit, vine si vremea culegerii recoltei. Ai rabdare si concentreaza-te asupra telurilor propuse, fara a pretinde efecte rapide, altfel nu ai mai fi multumit de ceea ce obtii.

SCORPION

Inima te indeamna sa nu te opui, sa nu te mai lupti cu piedicile care, orice le-ai face, tot apar, ca atare e bine sa te lasi dus de val, deocamdata. Vei vedea ca aceasta lejeritate de a accepta cursul firesc al lucrurilor, aceasta curgere dupa cum te duce valul, e de preferat. Precum apa, asa treci mai usor peste pietrele din calea ta. Nu te crampona de oprelistile inerente, care oricum se ivesc din cand in cand in evolutia ta catre un tel. Priveste fiecare hop cu inima deschisa, cu iubire si gandire pozitiva, ca pe ceva util dezvoltarii tale, ca pe noi lectii pentru cel care devii zi de zi. Problemele nu sunt decat alte si alte cunostinte adunate in experienta ta de viata.

SĂGETĂTOR

Apare sansa unui parteneriat nou in viata ta, deci trebuie sa-ti prezinti foarte clar intentiile, ce ai tu de oferit in aceasta asociere, dar si ce pretinzi de la tabara cealalta. O colaborare de acest gen nu se poate baza doar pe investitia uneia din parti, ci fiecare trebuie sa puna laolalta resurse asemanatoare. Daca cel din fata ta nu are mai nimic de oferit, ci doar profita de bunavointa ta, aceasta nu se numeste asociere, deci deschide bine ochii! Nu te lasa atras intr-o combinatie din care doar tu depui toate eforturile, iar celalalt, la final, doar culege roadele. Si el si tu trebuie sa contribuiti echitabil!

CAPRICORN

Iubirea vine la pachet cu de toate: si cu momente de euforie, si cu suferinte dintre cele mai profunde, dar toate trec, nimic nu e vesnic. Trebuie sa fii pregatit azi pentru un mic cutremur in viata sentimentala, pentru ca persoana iubita face o greseala, arunca o vorba in vant, scoate la iveala o latura neplacuta a caracterului sau, dar atentie: aceleasi gafe le poti face si tu intr-un moment mai fragil. Este unul din acele hopuri in care trebuie sa demonstrati cat de puternica e relatia voastra, cat de uniti ramaneti la greu, cat de pregatiti sunteti sa faceti fata probelor de destin. Iubirea nu inseamna doar zambete, flori si fericire.

VĂRSĂTOR

Sunt momente cand cel mai bine e sa ramai in umbra si sa nu atragi prea mult atentia asupra ta, pentru ca unii abia asteapta sa se lege de cel mai mic motiv ca sa te critice sau sa te atace. Mai bine taci si faci, decat sa povestesti inainte de ai de gand sa realizezi, pentru ca rautatile unora te-ar putea opri din elan inainte de a incerca. Nu ai alaturi de tine companioni prea buni, ci mai degraba nimeresti printre invidiosi care stau cu ochii pe tine gata sa-ti fure ideile sau sa-ti taie elanul. Daca vezi ca nu ai cu cine discuta astazi, mai bine stai pe margine si-i lasi pe ei sa se manifeste cum vor, dar nu interveni ca sa nu atragi tirul sagetilor lor catre tine.

PEȘTI

Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza in jurul tau prin mediile prin care treci, iesi imediat de acolo, ca sa nu te influenteze si pe tine negativ. Esti ca un burete care absoarbe energiile celor cu care intri in contact, iar azi nu ai parte de tovarasi prea placuti. Unii critica prea mult si nimic nu le convine, altii aduc injurii sau barfesc, deci cum sa te simti in largul tau intr-un spatiu din care lipsesc bunavointa, amabilitatea, armonia? Cel mai bine e sa eviti astfel de grupuri, pentru ca vei simti de la o posta daca ceva nu e in regula acolo. Daca ii tolerezi asa, nu trece mult si te iau si pe tine in vizor cu judecati severe.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1420
Populația:
1313 locuitori

Orașul Bucovăţ este o localitate din raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia orașului constituia 1313 locuitori. A fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.