25 august 2016, 17:15 Kaleidoscope views 11125
Top 10 cele mai frumoase modele originare din Moldova (Foto)
25 august 2016, 17:15 Kaleidoscope views 11125

Top 10 cele mai frumoase modele originare din Moldova (Foto)

Moldova are doar femei frumoase și foarte frumoase, asta ne confirmă agențiile internaționale de modă pentru care lucrează modelele noastre. #diez a ales 10 cele mai frumoase dintre ele.

Oricît de apropiată de perfecțiunea fizică ar fi o persoană, acele trăsături, dacă nu sînt 'susținute' din interior, își pierd strălucirea, de acea frumusețea unei femei se măsoară în simplitate, eleganță, tact, combinate cu trăsăturile (efemere) ale fizicului.

1. Cezara Casiana Tomenco
Cezara este din orașul Sireți, Moldova, dar și-a făcut studiile în România – Liceul Jean Monnet. Acum este model pentru Mandarina Models din București.

2. Anastasia Zeleniuk
A studiat la Universitatea Tehnică din Moldova. Acum, lucrează cu agențiile de modă Beauty of Moldova și Mandarina Models. Anastasia a reprezentat Moldova la 2 concursuri internaționale de frumusețe, unde a și primit nominația Best Model.

3. Irina Vulpe
Irina este originară din Cimișlia. A studiat dreptul la Univeritatea de Stat din Chișinău iar acum lucrează pentru Mandarina Models, România.

4. Mariana Șalaru
A studiat la Academia de Studii Economice din Moldova. Actualmente este model pentru Mandarina Models România.

5. Natalia Onofrei
Face modeling de la 15 ani, de atunci a călătorit în Europa şi Asia, dar nici America nu e departe şi face parte din planurile sale. A lucrat la case de modă cu renume mondial ca Nina Ricci, Christian Dior, Lanvin, Alaia, revistele Elle, Harper's Bazaar, Glamour şi altele.

6. Olga Verdiș
Originară din Tiraspol, actualmente locuiește în Moscova, Rusia.

7. Olga Lelis
Olga a studiat în liceul din Tiraspol, locul unde a și copilărit. Acum lucrează pentru agenția de modele Bareface din Emiratele Arabe Unite.

8. Ruxanda Varta
A învățat în Liceul Gheorghe Asachi, din Chișinău, lucrează pentru Mandarina Models, România.

9. Xenia Micshanski
A studiat la liceul Mihail Berezovschi, iar acum învață arhitectura și designul la ULIM. Originară din Bălți. Lucrează pentru Mandarina Models, România.

10. Alexandrina Țurcan
Alexandrina și-a început cariera în modelling la 14 ani, cînd a fost descoperită de către agenția ei mamă, Mandarina Models din România, care i-a oferit o cale lungă către piața internațională de modelling. De atunci, tînăra a reușit să apară în celebrele reviste Vogue, Elle, L'Officiel sau Harper's Bazaar și să colaboreze cu cele mai cotate case de modă.

Source: diez.md

Keywords:

top , femei , moda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
775 locuitori

Sărăteni este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăteni și Victoria. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Leova și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 775 de oameni. Satul Sărăteni a fost menționat documentar în anul 1620.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.