22 august 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2629
Horoscopul pentru 22 august 2016
22 august 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2629

Horoscopul pentru 22 august 2016

BERBEC

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra intregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie sa-l tratezi cu superficialitate. Nu te grabi sa extragi concluzii, sa iei decizii finale, sa pui punct definitiv, pentru ca orice afirmatie sau declaratie emisa cu iz categoric nu va mai putea fi schimbata. Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus si tare va deveni punct de referinta pentru cel care vei fi de acum inainte, de aceea ar fi bine sa-ti expui punctul de vedere dupa o analiza suficient de atenta, de profunda si de indelungata, ca sa nu regreti mai tarziu graba cu care ai luat decizia. Nu-ti spune nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti timp suficient de gandire!

TAUR

Ai un puternic sentiment de satisfactie, de parca munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Vin bani, asta conteaza, si deja ai planuri mari cu ei. Poti sa visezi la vremuri prospere, la abundenta, pentru ca mintea ta e ca un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun. Daca banii sunt ceea ce ai tu mai mare nevoie acum, invoca-i cu incredere, cu intensitate si crede cu tarie ca sunt in drum catre tine. Legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, deci ajunge doar sa-ti doresti cu intensitate un lucru, iar el se va manifesta curand in fata ta. Cheama prosperitatea! Cheama norocul! Cheama bogatia!

GEMENI

Esti implicat intr-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns inca acolo. Parca e un proces de coacere, pregatesti terenul pentru momentul cand vei incepe sa si culegi recolta. Trage tare, implica-te, investeste-ti toate resursele bune pentru acest proiect, pentru ca, la final, te asteapta lucruri palpabile, materiale, concrete. Nu e doar o munca pentru aplauze sau felicitari, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei sti sa-l folosesti in beneficiul tau. Poate e o activitate fizica, lucrezi cu mainile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care il vei putea prezenta unui client ce va fi pe deplin satisfacut de munca ta.

RAC

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un dialog amabil si placut, se poate transforma repede intr-o lupta de orgolii. Egoul tau intra in conflict cu egoul celui din fata ta si se pare ca niciunul nu se lasa mai prejos, dorind cu tot dinadinsul sa aiba ultimul cuvant. Tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura spre o disputa inutila, care sa va strice amandurora ziua. Ar fi bine sa apelezi la tot arsenalul tau de diplomatie si amabilitate, ca sa restabilesti repede atmosfera pasnica in acest dialog. Unul trebuie sa cedeze si a cobori tonul nu e deloc un semn ca ai fi mai slab, ci doar ca esti convins ca problema de fata se poate solutiona si cu duhul blandetii. Jos armele!

LEU

Tu te asteptai la o adevarata aventura palpitanta si, in schimb, primesti ceva cat se poate de banal, ceea ce naste dezamagire in sufletul tau. Daca nu ai fi ridicat stacheta atat de sus, daca nu ti-ai fi facut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai multumit de roade, dar aluneci intr-o zona de dezinteres si plictiseala, spunandu-ti: asta-i tot? Nu privi lucrurile astfel, pentru ca sigur ai obtinut ceva care merita sa fie apreciat, chiar daca nu e atat de stralucitor si de special pe cat ai visat tu. Multumeste-te cu atat, intr-o zi vei ii vei gasi utilitatea. Nu cumva ti-ai imaginat mai mult decat puteai primi?

FECIOARĂ

Muncesti cu pasiune, pe deplin implicat in ceea ce vrei sa obtii. Ambitia ta creste pentru ca e in joc imaginea ta si ai dori sa lasi o impresie ireprosabila. Demonstrezi, prin tot ceea ce faci, ca esti un expert in domeniul tau de activitate, un specialist desavarsit, un am perfect competent si total potrivit pentru rolul pe care il joci cu talent si succes. Ce iese azi din mainile sau din mintea ta merita nota zece cu felicitari, si asta numai pentru ca iti pui in joc toate resursele pozitive, tot ce ai tu mai bun in tine, fara a astepta nimic in schimb decat propria satisfactie. iubesti ceea ce faci, nu te plangi de piedici sau de lipsuri, ci reusesti sa pui in valoare cat de bun esti in ceea ce faci, si nu cat de greu iti este!

BALANȚĂ

Stresul s-a acumulat si ai tendinta de a raspunde agresiv la orice afront, dar aceasta atitudine nu face bine nimanui. Nici tu nu te simti prea bine ca esti nevoit sa vorbesti pe acest ton si nici interlocutorii tai nu-ti vor agrea prea mult compania daca esti mereu pus pe harta. Incearca sa tii cont de starea celor din jur care nu e tocmai buna si chiar si cea mai banala replica ii poate deranja. Daca amicii tai trec prin momente dificile, nu mai veni si tu cu nervi si critici odata in plus, pentru ca si asa le merge prost!

SCORPION

Ai un moment de varf in plan financiar ce iti inspira incredere si abundenta. Iti arati prosperitatea ori prin gesturile generoase pe care le faci fata de cei dragi, ori printr-o atitudine usor risipitoare, dand cu bani in stanga si-n dreapta fara sa calculezi cat cheltui. Daca iti poti permite luxul sau rasfatul, o vei face cu bucurie, considerand ca acesta e rolul principal al banilor: de a aduce bucurie, de a face fericiti pe cei la care tii. Profita de acest minunat moment de prosperitate si cumpara-ti ceea ce iti doreai, dar nu da toti banii din buzunar totusi. Un eventual abuz lasa urme…

SĂGETĂTOR

Esti nerabdator sa ajungi mai repede la un anumit moment de care ti-ai legat cele mai mari sperante. E o chestiune de suflet, deci linistea sau fericirea ta depind de acel moment caruia ii atribui insusiri speciale. Poate e prima intalnire cu persoana care te atrage, poate e un eveniment major in cuplu, de aceea emotiile tale ajung acum la cote maxime. Simti ca insusi destinul isi lasa amprenta pe acest moment deosebit si de aceea astepti enorm de la el, ca si cum ti-ar schimba viata!

CAPRICORN

Esti un pic cam excentric in ceea ce faci si nu toata lumea intelege de ce actionezi asa. Esti un om inventiv care vine cu solutii originale. Chiar daca multi nu vor fi de acord cu ideile tale si nici cu instrumentele la care apelezi, mergi pe drumul tau mai departe. Ceea ce azi pare ciudat, avangardist, prea original, prea greu de digerat, peste o vreme va fi ceva normal, deci continua sa fii tu cel original, asa cum simti! E stilul tau, deci nu trebuie sa te supui unor regulamente impuse de altii. Nu conteaza ca tu iti asumi si niste riscuri in sensul pe care mergi, caci tu crezi cu tarie ca poti ajunge acolo prin forte proprii. Cei demodati n-au decat sa nu te asculte!

VĂRSĂTOR

Discuti cu un expert in domeniu care iti face o trecere in revista a posibilitatilor pe care le ai la dispozitie intr-un proiect care te preocupa. Informatiile sale sunt bine documentate, deci te poti baza intru totul in ceea ce isi transmite, pentru ca are experienta in ceea ce face. Asculta-l ca pe un mentor, ca pe un profesor, ca pe un specialist de la care primesti cele mai utile sfaturi. E cu atat mai motivanta discutia cu cat el iti prezinta mai multe optiuni asupra carora poti chibzui, nu doar o singura cale, dar nu te grabi inca sa alegi doar una dintre ele. Ai timp sa analizezi pe indelete.

PEȘTI

Nu lua in serios criticile care sosesc azi din toate partile, pentru ca s-ar putea sa nu fie rau intentionate, asa cum ti se pare. Daca tratezi cu umor replicile celor din jur, vei depasi mult mai usor momentele, pentru ca daca le pui la suflet, risti sa-ti strici toata ziua. Unii comenteaza ceea ce faci, dar fara a avea intentii negative, ci doar asa, de dragul conversatiei. Raspunde-le si tu lor cu aceeasi moneda, pentru ca nu are rost sa fii agresiv la cea mai banala replica la care ar merita doar sa razi.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
40 locuitori

Tomeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Balatina raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Glodeni și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 40 de oameni. Satul Tomeștii Vechi a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.