15 january 2012, 11:10 Kaleidoscope views 8055
15 january 2012, 11:10 Kaleidoscope views 8055

Steven Seagal nu va cumpăra „Moldova-film”?

Presa din R.Moldova anunța în aprilie 2011 că actorul american Steven Seagal s-a decis să cumpere studioul „Moldova-Film”.  Aceasta ar fi cea mai mare investiţie străină în R.Moldova, după „Union Fenosa”. Sursa menţiona că au fost puse la punct toate detaliile înţelegerii, iar actorul american intenționa să transforme „Moldova-Film” într-un Hollywood moldovenesc, denumit „Mollywood”.

Însă afacerea legată de cumpărarea „Moldova-film” ar putea eșua, căci conform presei americane, Steven Seagal, eroul din filmele de acţiune, are în prezent mari probleme din cauza lipsei banilor. Mass media relatează că actorul ar datora unui fost partener de afaceri, care este membru al Mafiei, suma de 500.000 de dolari. Mai mult, Seagal, care nu prea mai este de găsit în ultima vreme, ar mai avea şi alte procese pe numele său, tot din cauza datoriilor pe care le are faţă de alte persoane.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
1075 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 16 km de oraşul Donduşeni şi la 252 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1075 de oameni. Prima atestare documentară a satului Horodişte datează din anul 1679.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.