20 april 2016, 16:30 Kaleidoscope views 5322
Avertizare: SI pregătește atentate teroriste la stațiile balneare europene
20 april 2016, 16:30 Kaleidoscope views 5322

Avertizare: SI pregătește atentate teroriste la stațiile balneare europene

Teroriști kamikadze din Statul Islamic (SI) pregătesc atentate teroriste la stațiile balneare europene.

Informația respectivă au fost oferită serviciilor germane de către serviciile de inteligență italiene. Acest lucru scrie în articolul tabloidului german Bild, publicat pe 19 aprilie, citat de publicația britanică The Daily Express.

Potrivit mass-mediei, sub amenințare se află plajele din sudul Franței și Spaniei (Costa del Sol), precum și ambele litorale ale Italiei. Teroriștii au elaborat deja un plan, potrivit căruia ei vor ajunge în stațiile balneare deghizați în refugiații care comercializează bucate, băuturi și suvenire. Atentatele, probabil, vor fi comise cu folosirea armelor de foc și dispozitivelor explozive.

„Aceasta ar putea fi o manifestare absolut nouă a terorismului. Plajele nu pot fi totalmente protejate", a declarat o sursă de rang înalt a tabloidului.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
1 locuitor

Odaia este un sat din cadrul comunei Alcedar, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 17 km de orașul Șoldănești și la 128 km de Chișinău. Localitatea a fost întemeiată la 1 ianuarie 1955. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1 om.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.