04 august 2016, 19:00 Kaleidoscope views 2829
Horoscopul pentru 9 aprilie 2016
04 august 2016, 19:00 Kaleidoscope views 2829

Horoscopul pentru 9 aprilie 2016

BERBEC

Ai cu cine discuta astazi, pentru ca te afli intr-un mediu receptiv, deschis, dornic sa auda ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune in asemenea conditii, incat e o placere sa petreci ziua in compania unor astfel de oameni, care au si ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, iti dau si tie cuvantul! Cand te afli in asemenea spatiu, in care dialogul merge usor, cand toata lumea isi exprima deschis punctul de vedere si intelege si opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabila, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viata de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

TAUR

Deschide bine ochii si urechile, pentru ca azi vin spre tine informatii false, care te pot induce in eroare daca le crezi. Ai in preajma ta oameni care apeleaza des la minciuna, la masti false, incearca sa insele sau sa creeze o imagine falsa, si ascund adevarul intr-un balon de sapun. Exista minciuna si prin omisiune, deci nu-ti spun tot sau imbraca realitatea intr-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine sa ratacesti pe cai laturalnice. Fii realist, asa cum esti de obicei, si nu crede tot ce auzi, pentru ca azi esti ceva mai influentabil, mai credul, mai impresionabil, si cei care au interesul sa te minta, chiar pot reusi!

GEMENI

Unii se cam joaca azi cu nervii tai, dar in loc sa le dai satisfactie, mai bine le raspunzi in doi peri, ca sa nu vada ca te-ar deranja. Poti pune pe figura o masca falsa ca si cum totul ar fi perfect, chiar daca in sinea ta te supara atitudinea lor obraznica, dar nu trebuie sa le arati ce simti. Mai mult, ai putea sa intorci armele impotriva lor intr-o maniera pe care ei nu o vor agrea, astfel incat ironia si sarcasmul tau sa-i dezarmeze complet. Ia-i tu pe ei peste picior si nu-i mai lasa sa te raneasca!

RAC

Te ocupi cu mult spor de o serie de sarcini marunte, normale pentru un final de saptamana. Ai starea necesara pentru a te apleca asupra unor detalii pe care altadata, prins in iuresul de zi cu zi, nu aveai timp, dar azi stergi dintr-un foc o lista intreaga de maruntisuri. Te vei simti dintr-o data eliberat de un stres, minor la urma urmei, dar care totusi devenise o obsesie pentru tine. Ocupa-te acum de acele fleacuri pe care le tot ignori, pentru ca deja s-au adunat prea multe si daca nu le rezolvi odata si-odata, intr-o zi iti vor cere mai multa atentie si cine stie daca vei avea timp.

LEU

Desi lucrurile pareau sa evolueze intr-o ciclicitate deja predictibila, dupa un sablon foarte bine conturat, azi resimti o schimbare majora de ritm. Pur si simplu, ceea ce inainte mergea dupa un pas regulat, bine cunoscut, acum parca o ia razna si evolueaza cu o viteza crescuta, care te ia prin surprindere. Tu oricum esti o fire iute, care apreciaza viteza si lucrurile care inainteaza rapid, dar chiar si pe tine te mira acest salt imens, ca asi cum ai sari peste mai multe etape deodata. Iti convine aceasta ascensiune rapida spre scopul tau cel mare, chiar daca, la prima vedere, nu intelegi cum de s-a putut intampla.

FECIOARĂ

Nimic nu poate fi mai frumos azi decat o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber in compania celor dragi. Se simte aer de distractie, muzica, motiv de a bea ceva, si te simti bine in compania celor care te inconjoara cu simpatie si afectiune. Daca printre cei din preajma ta se afla si omul pe care il iubesti, ziua va fi perfecta, pentru ca inima ta va avea motive clare de fericire si veselie. Daca nimeni nu te invita undeva, fa tu mobilizare generala, pentru ca si altii au chef sa se destinda.

BALANȚĂ

Ai mare grija incotro pornesti azi, deoarece esti in fata unei perspective noi, promitatoare, dar care ar putea fi o pista falsa. Cineva urmareste sa te induca in eroare si apeleaza la mijloace mincinoase pentru a te atrage in joc. Tu nu ai nimic de castigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine sa deschizi bine ochii si mintea ca sa nu investesti energie si timp intr-un sens care nu duce acolo unde vrei tu. Fii atent la semnalele care vin din diverse directii si care anunta ca cel de langa tine e un pericol pentru interesele tale.

SCORPION

Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora. Incearca sa zambesti si sa treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru ca atitudinea ta e net superioara. Abordezi o oarecare indiferenta la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depasi momentul critic fara urmari neplacute. Ce-a fost a fost!

SĂGETĂTOR

Ai toate motivele sa crezi ca planul la care iti aduci contributia va avea urmari dintre cele mai bune. Chiar daca e un demers de lunga durata care te solicita enorm din toate punctele de vedere, deja se contureaza la orizont rezultatele spre care ai pornit alaturi de un grup mai larg de persoane, care au aceleasi interese. Daca va uniti cu totii fortele in acelasi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur. Norocul tau e contributia unei persoane mai mature si mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situatii si va sfatuieste pe toti ceilalti ce trebuie facut, ca sa nu mai pierdeti timpul pe experimente inutile.

CAPRICORN

Ceva te tine pe loc, dar nu vrei sa spui nimanui ce te macina, ca sa nu fie gresit interpretat drept un blocaj sau o slabiciune personala. Preferi sa-ti rezolvi singur problema, pe cont propriu, in discretie totala, pentru ca detii toate resursele necesare pentru a face fata acestui impas. Nu are rost insa sa agravezi si mai mult situatia cu lamentari, crize de panica sau suferinte inutile, pentru ca sigur stii foarte bine ce ai de facut. Iti lipseste doar curajul de a porni, pentru ca prea iti gasesti singur defecte in momentele sensibile.

VĂRSĂTOR

Viata de familie e placuta, te simti bine printre ce dragi pentru ca e liniste, armonie si o atmosfera pasnica ori de cate ori stati de vorba. Va aduceti cu totii contributia la un proiect de durata, ce necesita rabdare, concentrare si ceva efort, dar cat timp fiecare vasleste in acelasi ritm si in aceeasi directie, evolutia e vizibila. Atrage-i si pe ceilalti membri ai familiei in acest proiect, pentru ca place tuturor si toti au ceva de invatat din ceea ce se cladeste in fata voastra.

PEȘTI

Sfaturile tale sunt primite cu bucurie de cineva care chiar astepta de undeva o interventie divina. Practic, tu apari in calea sa in cel mai potrivit moment pentru a-i reda speranta, pentru a-i alunga frica din suflet si pentru a-l face sa vada din nou orizonturile luminoase inaintea sa. Esti convins ca si el ar face la fel daca cel trist ai fi tu, tocmai de aceea participi trup si suflet la rezolvarea problemelor celui de alaturi. Cel mai mult iti place faptul ca el te asculta, tine cont de indrumarile tale si chiar le solicita cu mult interes, semn ca parerea ta conteaza enorm in cazul de fata. Ofera-i ceva din ce stii, pentru a-l readuce pe un teren sigur.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
40 locuitori

Tomeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Balatina raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Glodeni și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 40 de oameni. Satul Tomeștii Vechi a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.