04 june 2016, 19:00 Kaleidoscope views 3159
Horoscopul pentru 7 aprilie 2016
04 june 2016, 19:00 Kaleidoscope views 3159

Horoscopul pentru 7 aprilie 2016

BERBEC

Piedicile care apar acum in calea ta te fac sa te simti ciudat si iti asumi toata responsabilitatea pentru situatia creata. Nu exagera totusi, nu esti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit si altii, care nu si-au indeplinit sarcinile asa cum ar fi trebuit. Nu ai insa curaj sa-i tragi pe ceilalti la raspundere ci preferi sa-ti asumi tu toate greselile. Toate oalele se sparg in capul tau, desi nu ai merita asta, ci mai bine ai discuta cinstit si cu ceilalti care au contribuit la acest hop, ca sa vedeti ce se poate face. Evident, ca multi dintre cei vinovati vor da bir cu fugitii si vor tacea in banca lor, si atunci ce-ti mai ramane de facut decat sa repari tu totul?

TAUR

Nu mai pedala cu atata inversunare, sub imperiul fricii, de parca cineva te-ar urmari de la spate cu securea! Las-o mai incet cu starea de panica ce te cuprinde, pentru ca acest stres chiar nu-si are rostul. Daca te-ai mai relaxa si tu un pic, daca ai vedea ca tot ce ti se pare acum ca e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte si altii fara sa se streseze atata, poate ai intelege ca ai multe alte lucruri la dispozitie care ti-ar oferi bucurie. Trece in revista lunga lista de lucruri frumoase pe care le ai, si lasa-le deoparte pe cele care iti lipsesc deocamdata. Descopera cat de multe alte lucruri de pret sunt chiar la indemana, dar tu te cramponezi de ceva ce, momentan e departe.

GEMENI

Nu poti da randament intr-un mediu in care ti se pandeste fiecare gest si lumea iti critica deciziile. Seful e cu ochii pe tine si abia asteapta sa te prinda cu ocaua mica. Profesorii te trateaza ca si cum nu ai sti nimic. Neincrederea aceasta e defavorabila oricarei incercari de a-ti exprima parerea, pentru ca, oricate argumente ai aduce, cineva tot va stramba din nas si va spune ca nu e bine. Ca sa fii ascultat, trebuie sa castigi respectul celor din jur, iar respectul se castiga prin seriozitate. Ai rabdare ca lumea sa afle ce poti cu adevarat!

RAC

Esti foarte preocupat de trecutul tau, de copilarie, de vremea cand te aflai la casa parinteasca, pentru ca revine acum in actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ti revin acum in memorie, ci episoade triste, melancolii si nostalgii apasatoare, evenimente care te-au marcat si care te intorc, iar si iar, in acelasi loc. A venit vremea sa inchizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienta ta de viata, dar nu are rost sa iti tot aduci aminte de cele intamplate candva. Ti-ai invatat lectia, deci nu te mai refugia in trecut: nici in amintirile frumoase de care ti-e dor, dar nici in amintirile triste… care te dor.

LEU

Succesul vine, e in drum spre tine, dar nu-l primesti pe tava! E nevoie de o lupta serioasa pentru a pune mana pe acel premiu. Iti aduni fortele si te implici intr-o competitie acerba, alaturi de concurenti redutabili, dar fara frica. Pentru ca ai si tu atuurile tale de care vei sti sa profiti la momentul cel mai potrivit. Azi poti iesi invingator in concursuri, in intrevederi cu persoane la fel de bine pregatite, in lupta pentru suprematie, dar succesul depinde enorm de increderea absoluta in fortele proprii, pe care o afisezi cu emfaza in ochii rivalilor tai. Ii vei dezarma mai usor daca te vor vedea atat de increzator in victorie!

FECIOARĂ

Chiar daca nu te afli in cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plang mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de esecuri), ar trebui sa faci abstractie de acest anturaj si sa te gandesti numai la propria ta liniste interioara. Stii bine ca asemenea subiecte te influenteaza negativ, pentru ca ai un suflet sensibil care rezoneaza la necazurile umane, dar azi numai tu si linistea ta interioara contati. Prefa-te ca nu auzi lamentarile celor din jur, pentru ca unii vor profita de bunatatea ta si tocmai pentru ca stiu ca pe tine te impresioneaza usor asemenea povesti, te vor coplesi cu ale lor. Nu-i asculta!

BALANȚĂ

Decat sa te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poti trece, concentreaza-ti atentia dincolo de acest blocaj. Cand realitatea din jurul tau nu e tocmai ofertanta, te poti gandi la visele tale cele mai frumoase. Nu inseamna ca traiesti in iluzii, dar, cel putin pentru o vreme, cat timp ceea ce se petrece in jurul tau, nu e tocmai motiv de bucurie, poti sa te hranesti cu vise, sperante si planuri de viitor, care iti abat atentia de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine sa nu devii obsedat de acest hop, ci sa te gandesti ce frumos va fi maine, peste o saptamana, peste o luna, cand totul va merge iar perfect!

SCORPION

Unii au obosit si au inceput sa dea peste cap sarcinile pe care si le-au asumat. Se vede ca si-ai mai pierdut din interes, din energie, din dorinta cu care au pornit actiunea ajunsa acum intr-un impas. Incearca sa-i motivezi din nou, sa-i atragi iar la ceea ce au inceput, pentru ca ar fi pacat sa oboseasca tocmai acum, pe ultima suta de metri. Sunteti, cu totii, foarte aproape de rezultatul final, dar oboseala isi lasa amprenta si va face pe toti sa micsorati ritmul incat sunteti aproape de renuntare. Nu abandona, aduna-i pe toti la un loc pentru a trage tare, chiar daca v-au mai lasat puterile.

SĂGETĂTOR

Muncesti mult si, cu cat ai mai aglomerata agenda, cu atat apar mai multe aspecte de rezolvat, incat vei deveni stresat de atatea sarcini. E nevoie de putina organizare a programului de lucru dar, mai ales, sa stii sa pasezi si altora din sarcinile pe care nu e obligatoriu sa le rezolvi tu. Invata sa dai ordine, sa atragi si pe altii in actiunile incepute, sa nu le faci de unul singur pe toate, spre extenuarea ta. Daca nu stii sa coordonezi proiectele de grup, nu faci altceva decat sa iei pe umerii tai mai mult decat poti duce. De ce stau altii degeaba cand tu nu-ti mai vezi capul de treaba?

CAPRICORN

Fa tot posibilul sa-ti permiti azi o cat de scurta iesire din mediul tau obisnuit. Ca e o calatorie mai lunga sau o simpla plimbare pe jos pana acasa, efectele sale vor fi excelente asupra tonusului tau general. De altfel, orice gen de deplasare ar fi de preferat, deci, fie ca iesi cu bicicleta, daca vremea iti permite, fie ca iesi la jogging sau la un mars fortat prin cartier, te intorci acasa remontat, plin de energie si cu o stare de buna dispozitie de invidiat. Ofera-ti cateva minute de distractie, dar una care sa implice si un cat de mic efort fizic. Te relaxezi de minune daca te plimbi putin!

VĂRSĂTOR

Esti invitat sa te alaturi unui proiect colectiv, dar nu ai prea multa tragere de inima catre scopul respectiv. Ai dubii, poate nu neaparat legat de nobletea scopului, ci mai degraba de bunele intentii ale celorlalti participanti. Nu ai incredere ca cei care sunt implicati in aceasta actiune sunt la fel de seriosi sau la fel de sinceri. Intuitia iti atrage atentia asupra unora din aceste persoane si le privesti cu suspiciune, ca si cum te invita pe tine sa te alaturi doar pentru ca vor sa profite de bunavointa ta. Gandeste-te daca merita sa te bagi, ca nu cumva sa muncesti doar tu, iar succesul sa-l obtina altii! Verifica-le intentiile inainte de a te implica si tu.

PEȘTI

Aveai incredere totala in cineva, desi intuitia iti tot atragea atentia ca in spatele bunelor sale intentii s-ar mai afla si altceva. Azi ai norocul de a descoperi brusc, fulgerator, care e adevarul, si nu mai poti fi pacalit ca inainte. Daca tot ai aflat cum e el cel adevarat si ce ascunde in spatele aparentelor inselatoare, trebuie sa iei masuri rapide, ca sa nu-l mai lasi sa-ti stea prin preajma. Va incerca, prin ipocrizie si falsitate, sa te recucereasca, dar nu-i mai merge. Te-ai trezit din iluzie, din minciuna, din visare si chiar daca suferi dupa socul adevarului, macar esti multumit ca l-ai aflat.

Source: acvaria.com

Keywords:

2016 , astrologie , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
1042 locuitori

Antoneşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Leca și Antoneşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1042 de oameni. Satul Antonești a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.