|
Icoana și moaștele Sfîntului Alexandru de Svir fac minuni
Femeile care nu au fost binecuvântate să aducă pe lume prunci încearcă orice metodă pentru a-și împlini visul. Icoana și moaștele Sfântului Alexandru de Svir de la biserica "Ioan Botezătorul" din Capitală sunt ultima speranță pentru multe femei care vor să devină mame.
Unele spun că au reușit să conceapă un copil după luni de rugăciuni la icoană.
Moaștele și icoana Sfântului Alexandru de Svir au fost aduse la biserica "Ioan Botezătorul" din Chișinău în urmă cu doi ani. Parohul spune că, până acum, 10 femei au rămas însărcinate după ce s-au rugat în fața relicvelor.
"Am observat că lumea care vine să se roage în fața acestei icoane și în fața acestor moaște, în primul rând, primesc vindecare de boli și în al doilea rând, avem cazuri, în jur de 10 cazuri, când femeile care multă vreme nu au avut copiii s-au însărcinat", a spus parohul bisericii "Ioan Botezătorul", Tudor Bortă.
Tamara Marcu spune că moaștele au ajutat-o și pe ea.
"Pe mine totdeauna m-au ajutat rugăciunile. Toți copiii i-am primit ca un mare dar de la Dumnezeu. M-am rugat cu mare dragoste față de el să mă ajute să îl scresc să-l fac cetățean al raiului", a mărturisit Tamara Marcu.
Credincioșii care vin la biserica "Ioan Botezătorul" spun că tind să creată în icoana făcătoare de minuni.
Psihologii spun că uneori credința îi ajută pe oameni să-și realizeze visurile.
"Este o tangență foarte apropiată dintre psihologie și credință. Atunci când cu adevărat ne unim noi înșine cu Dumnezeu noi putem face noi minuni în viață", a spus psihologul Liliana Chisari.
Sfântul Alexandru de Svir este numit "prorocul Sfintei Treimi", deoarece s-a învrednicit să vadă Sfânta Treime prin arătarea a trei îngeri.
Source:
- Еще несколько молдаван вернулись домой из Ливана
- В Кишиневе состоится грандиозный концерт Константина Московича, Тамары Гвердцители и группы ABBORN ©
- Правительство усиливает специальную защиту детей от вывоза за границу и незаконного удержания
- В Румынии идет снег: в некоторых местах толщина снежного покрова достигла 20 см
- Объявлено предупреждение о поездках в Болгарию
- В столице прошла сессия в рамках проекта YMCA Digital Media Hub Chisinau ©
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1955
- Populația:
- 802 locuitori
Rediul Mare (Stație de Cale Ferată) este o localitate din cadrul comunei Grinăuți-Moldova, raionul Ocniţa. Localitatea este situată la o distanță de 11 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 802 oameni. Localitatea Rediul Mare (Stație de Cale Ferată) a fost înregistrată oficial în anul 1955.
Comments
(1)