16 march 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2702
Horoscopul pentru 16 martie 2016
16 march 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2702

Horoscopul pentru 16 martie 2016

BERBEC

Pregatesti o calatorie ce va avea loc candva in perioada urmatoare, dar plecarea respectiva implica o intreaga serie de sarcini premergatoare pe care nu le poti amana. Ori o zi libera inseamna de fapt o alta zi intreaga de munca in avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate sa mearga de minune, dar cu cat esti mai prudent si mai organizat dinainte, cu atat calatoria in sine se va desfasura mai bine, deci nu lasa nimic fara sa-l treci in revista. Foloseste cu cap ragazul ramas pana in ziua plecarii.

TAUR

Exact lucrul catre care arati cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ti inspira incredere. Poate e o situatie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreti amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ti se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ti place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

GEMENI

Cuvinte precum speranta, credinta, visare sunt la ordinea zilei azi, pentru ca tot ce iti doresti tu cel mai mult se va materializa candva, dar nu chiar acum pe loc. Poate fi vremea miracolelor, deci indrazneste sa transmiti spre cer toate dorintele tale imense, cu incredere maxima ca se vor implini. Stai putin de vorba cu inima ta si descopera ce anume iti doresti tu cel mai mult, apoi scrie acea dorinta pe un bilet sau transmite-o cu gandul in univers sau impartaseste-o celui mai drag prieten, pentru ca este ziua cand multe vise prind contur. Odata impartasita dorinta, practic ai pornit deja pe drumul care duce direct spre implinirea ei: vizualizeaz-o ca si cum ar fi deja realizata!

RAC

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci sa nu te mire ca partenerul vrea ceva mai multe dovezi in acest sens. Nu inseamna ca se indoieste de sentimentele tale, dar are unele temeri adanc in suflet care se cer alungate de marturii incontestabile. Daca te simti cu musca pe caciula, cumva, fa ceva sa scapi de aceasta senzatie de vina, pentru ca si cel drag o resimte cum planeaza in aer. O discutie sincera, lucida, cu cartile pe fata, ar fi de preferat, chiar daca la originea ei nu se afla ceva foarte placut pentru urechile unuia dintre voi. Mai bine sa iasa adevarul la iveala si sa incepeti sa reparati situatia, decat sa va adanciti si mai mult in suspiciune si minciuna.

LEU

Pentru dreptul tau la succes, e nevoie de o adevarata confruntare de forte, dar tu detii toate resursele necesare pentru a iesi invingator din competitie. Ai ambitie, ai energie din belsug, ai o dorinta fantastica de a te impune deasupra tuturor iar rivalitatea pe tine nu te sperie, ci te motiveaza si mai tare. Cu cat e mai bun contracandidatul tau, cu atat iti concentrezi mai bine vointa catre succesul visat. Ai toate sansele sa fii tu primul in aceasta lupta de orgolii, de personalitati puternice, de idei, de ambitii, dar atuul tau e curajul, spiritul intreprinzator, nu agresivitatea, ca la ceilalti.

FECIOARĂ

Uneori, ti-e frica s-o iei de la capat, pentru ca esti prea atasat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine sa spui adio acelei emotii, acelei stari de lucruri de care nu te poti desprinde. Apare altceva, mai promitator la orizont, care te atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun sa te desprinzi. Gata, inchide acel capitol, e vremea sa pleci din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despartire dureroasa, nu vei avea ce regreta, pentru ca ceea ce ti se ofera in schimb, in cealalta parte, suna mult prea frumos ca sa-i poti rezista. Accepta deci cu inima deschisa!

BALANȚĂ

Ai prea multe de facut si, pentru ca vrei sa te imparti intre atatea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna asa cum ar trebui. Fii exigent si alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care sa te ocupi prioritar, altfel consumi timp si energie pe atat de multe planuri fara sa ajungi la nici un rezultat satisfacator. Nu poti fi eficient facand si una si alta, impartindu-te pe atatea fronturi simultan, pentru ca nu faci altceva decat sa lasi loc de greseala si epuizare fizica. Ar trebui sa stabilesti prioritatile acestei zile si sa le iei pe rand, una cate una, nu pe toate odata!

SCORPION

Mare grija la tentatiile rele ale acestei zile pentru ca esti gata sa faci o mare greseala, impins de cineva care, sub aparenta unui prieten, cauta sa te induca in eroare. Sunt doar rele intentii si, daca le asculti, ai putea ajunge in fata unui esec imposibil de reparat. Este o zi in care riscul isi baga coada in treburile tale si, daca nu esti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate partile, ai putea strica totul, fara a mai recupera ceva dupa aceea. Poate e chiar ispita de a face tu singur un rau, de a comite o infractiune, cu speranta ca nu se va observa, dar de aici nu poate iesi nimic bun, decat o complicatie si mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau malitios!

SĂGETĂTOR

Iubirea nu e insotita doar de artificii, baloane sau Feti Frumosi calare pe cal alb, ci poate exista in viata ta si prin cele mai marunte gesturi. Cel drag iti poate demonstra cat de mult tine la tine printr-un banal semn prin care iti arata de fapt ca-ti poarta de grija, ca e preocupat de viata ta de zi cu zi, daca te-ai imbracat bine, daca ai mancat sau altele de genul acesta, aparent banale. Apreciaza-i grija, pentru ca e mult mai pretioasa decat cine stie ce cadouri scumpe sau buchete imense de flori. Puteti trai laolalta si cele mai nesemnificative gesturi de afectiune: sa mancati din aceeasi cratita sau sa faceti piata impreuna. Tot iubire e si asta!

CAPRICORN

Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tau care nu stiu altceva decat sa critice ceea ce faci tu si sa-ti puna bete in roate. Ar fi de preferat sa lucrezi de unul singur, fara sa depinzi de nimeni, dar e greu de crezut ca nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contributia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui sa-ti ofere diverse solutii. La usa oricui ai bate, le gasesti inchise, de parca s-au aliat toti impotriva ta si nu obtii de la ei nici un raspuns favorabil. Bati pasul pe loc, caci roadele acestei zile nu se arata asa cum ai dori. Ai rabdare!

VĂRSĂTOR

Iti convine de minune atmosfera calma care se lasa peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou in atentie. Ocupa-te de o serie de lucruri banale care tot astepta la rand, dar dupa ce le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca, dintr-o data, se elibereaza lista ta de sarcini, lasand loc pentru multe alte preocupari interesante. Fa un efort sa termini acele aspecte minore de care pana acum nu aveai chef sa te ocupi, pentru ca vei sterge dintr-un foc un sir lung de maruntisuri care se tot aglomerau. Scapi de ele si rasufli usurat!

PEȘTI

Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul intr-o situatie in care ai avea mai mult de castigat daca spui sincer: nu stiu! Intreaba, ai alaturi de tine oameni mult mai experimentati, care vor sti sa te indrume de minune intr-o directie din care ai numai de castigat. Accepta-ti inocenta, limitele, pozitia de simplu invatacel si stai cu urechile palnie la ce are cel de langa tine sa-ti transmita. Ii place si lui sa predea aceasta lectie si iti va explica pas cu pas, ca unui scolar aflat in clasa intai. Te jigneste asta? Nicidecum, ci chiar te amuza! Cere ajutor, sfaturi, indrumare, deci intreaba! Nu e o rusine.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1519
Populația:
650 locuitori

Luceşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Luceşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cahul și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 650 de oameni. Satul Lucești a fost menționat documentar în anul 1519.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.