21 february 2016, 14:31 Kaleidoscope views 7330
Dependența de tehnologie: ilustrații în care te vei regăsi (Foto)
21 february 2016, 14:31 Kaleidoscope views 7330

Dependența de tehnologie: ilustrații în care te vei regăsi (Foto)

Jean Jullien este un cunoscut și talentat grafician din Franța, care a reușit să surprindă în câteva ilustrații ingenioase societatea în care ne aflăm. Suntem dependenți de tehnologie și o știm. Lucrările de un sarcasm fin ale lui Jullien surprind această dependență, fără să o trateze ca pe ceva tragic.

Asta pentru că, dacă suntem corecți, nu putem contesta avantajele tehnologiei și modul în care ne-a ușurat existența. O poate face în continuare, atât timp cât nu facem abuz, scrie playtech.ro.

Am ales doar câteva dintre unicele sale desene care te fac să te gândeşti la multele dintre absurdităţile lumii în care trăim. Deasupra tuturor se afla dependenţa noastră de această tehnologie fără de care, credem noi, nu putem supravieţui.

Source: www.realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
800 locuitori

Sămănanca este un sat şi comună din raionul Orhei. Sămănanca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Orhei și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 800 de oameni. Satul Sămănanca a fost menționat documentar în anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.