18 january 2016, 09:00 Kaleidoscope views 4777
Horoscopul pentru 18 ianuarie 2016
18 january 2016, 09:00 Kaleidoscope views 4777

Horoscopul pentru 18 ianuarie 2016

BERBEC

Esti tras in doua directii: una duce spre viitor, care arata promitator si are multe de oferit, alta duce spre trecut, de care esti inca foarte atasat. Nu te poti rupe nici de ceea ce ai avut inainte, dintr-o nevoie imensa de securitate, dar parca te-ai saturat de lucruri deja cunoscute si ai dori si altceva. Este timpul sa tragi o linie foarte distincta intre aceste doua planuri ale vietii tale si sa lasi trecutul la locul lui, folosind din el doar ceea ce te ajuta sa mergi mai departe, spre etapele viitoare. Trecutul e temelia, e baza de cunostinte si experiente pe care te poti folosi, dar nu trebuie sa fie si ghiuleaua de picior pe care o tot cari dupa tine. Elibereaza-te de acel balast, daca nu-ti face bine!

TAUR

Joci un rol cheie intr-o situatie instabila, in care nimeni nu reusea sa restabileasca echilibrul. Tu privesti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detasat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate fetele, fara a te lasa influentat de nimeni, ca, intr-un final, sa extragi o concluzie ferma pe care o vei prezenta si celorlalti. Te irita faptul ca unii isi schimba parerea de la o zi la alta, de aceea esti decis sa iei tu fraiele acestei actiuni pentru a reinstala odata si-odata linistea si armonia. Te comporti ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase si clare decizii, alungand astfel incertitudinea.

GEMENI

Tu esti, de felul tau, un rebel, un mare iubitor de libertate, dar azi nu prea te poti bucura de acest avantaj. Cineva mai sever si mai sobru din fire e in preajma ta si te trage de maneca la modul cel mai serios. Nu te poti manifesta in voie, asa cum ii place tie cat timp esti redus la tacere de aceasta persoana pe care o respecti si nu i te poti impotrivi. Te cumintesti un pic, stai in banca ta si faci precum ti se cere, pentru ca acea persoana are si unele mijloace de atentionare in cazul in care nu i te supui. Nu-l privi ca pe un inamic, ci ca pe un bun profesor, pentru ca si tu ai uneori nevoie de ordine, de organizare, de supunere.

RAC

Iesi in lume si ai sansa de a cunoaste oameni noi. Fata de unul din acesti necunoscuti simti o atractie speciala: ganditi la fel, vorbiti la fel, incat merita sa-i deschizi usa catre o posibila prietenie. Relatia voastra se va cladi in timp, dar vei vedea ce frumos va completati unul pe altul, ce usor comunicati si colaborati, ce bine va simtiti cand sunteti impreuna! Bucura-te daca si el simte la fel, pentru ca azi puteti pune bazele unei minunate prietenii. Totusi, ca sa-i faci loc lui in viata ta, nu e exclus sa pierzi un alt prieten, de aici si dilema ta cea mai mare: nou sau vechi? Lupti pentru o fosta prietenie sau accepti alta?

LEU

Unele transformari se fac in timp indelungat, incat nici nu le remarci efectele, deci, daca tu speri urmari rapide si spectaculoase, speri degeaba. Esti in toiul unui proces profund de reformulare si reconstructie, dar pana ce lumea va si remarca ce anume s-a schimbat la tine si mai ales pana ce tu insuti vei descoperi ca ai devenit altul, e posibil sa mai treaca multa vreme. Daca vrei sa pornesti pe un drum nou, nu te gandi la schimbari bruste de directie, ci fa schimbarile pas cu pas, de la cele mai marunte. Intr-o zi vei avea revelatia schimbarii totale!

FECIOARĂ

Incearca sa vezi in tot ce ai sau tot ce stii acum perfectiunea, fara sa tot cauti nod in papura. Fii convins ca tot arsenalul tau de resurse e complet, la momentul de fata, ai tot ce-ti trebuie pentru a fi fericit. A visa si mai departe e perfect, asa e, dar nu trebuie sa spui ca nivelul la care esti nu e cel dorit. Esti acolo unde trebuie, multumeste-te cu ceea ce esti, dar, daca tot ai atins un nivel atat de bun, poti avea curajul sa te gandesti deja la etapa urmatoare, la treapta urmatoare, care te duce, pas cu pas, la desavarsire. Doreste-ti mai mult, dar bucura-te cu toata inima si de ceea ce ai obtinut pana aici.

BALANȚĂ

Nu esti singur in lupta ta cu problemele, deci nu-ti mai turna cenusa in cap! Priveste un pic in jur sa vezi cati prieteni adevarati apar la nevoie, totul e sa-i lasi tu sa se apropie si sa faca ceva pentru tine. Esti intr-o pasa atat de proasta incat ai tendinta de a spune ca nimeni nu te iubeste, nimeni nu face nimic pentru tine, ca tu ai facut totul pentru altii iar acum ei au uitat de tine. Te inseli: exista un grup de suport care poate face enorm pentru tine, iti poate ridica moralul, poate chiar iti poate rezolva tie problema, dar, marcat de pesimism si emotii negative, nu prea il vezi!

SCORPION

De ce ti-e frica nu scapi, spune o zicala, si cam acelasi lucru se intampla si cu tine. Ai vorbit intruna numai de lucrurile care nu-ti plac, de lucrurile care iti provoaca nesiguranta, si cu cat ai vorbit mai mult de ele, cu atat le-ai atras mai repede in viata ta. Nu te mai gandi la aspectele negative care oricum exista in jurul tau, ci ignora-le cu buna stiinta, spunandu-ti ca, orice ar fi, pentru tine va iesi totul foarte bine. Evita sa aduci aminte de lucrurile care nu te incanta, prefa-te ca nu le vezi, ca nici nu exista, pentru ca atunci cand le ignori, le scoti practic in afara lumii tale si, incetul cu incetul, dispar de tot!

SĂGETATOR

Nu te opri din ascensiunea ta profesionala, nu te crampona de un job care, momentan, iti inspira stabilitate. Chiar daca nu esti un mare amator de schimbare, ar fi un moment bun sa o iei pe alt drum in cariera. Tu poti mai mult, ai vise mai inalte de atat, exista cai de explorat mai largi si mai interesante, deci nu te multumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar daca ti se pare ca merge bine. Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfactie deplina, de acel sentiment de implinire pe care numai o evolutie continua si din ce in ce mai inalta ti-l poate oferi. Alege-ti un nou scop suprem de atins si insista: nu deveni comod!

CAPRICORN

Inima te indeamna sa nu te opui, sa nu te mai lupti cu piedicile care, orice le-ai face, tot apar, ca atare e bine sa te lasi dus de val, deocamdata. Vei vedea ca aceasta lejeritate de a accepta cursul firesc al lucrurilor, aceasta curgere dupa cum te duce valul, e de preferat. Precum apa, asa treci mai usor peste pietrele din calea ta. Nu te crampona de oprelistile inerente, care oricum se ivesc din cand in cand in evolutia ta catre un tel. Priveste fiecare hop cu inima deschisa, cu iubire si gandire pozitiva, ca pe ceva util dezvoltarii tale, ca pe noi lectii pentru cel care devii zi de zi. Problemele nu sunt decat alte si alte cunostinte adunate in experienta ta de viata.

VĂRSĂTOR

Relatia ta cu medicina este in prim plan, pentru ca esti nevoit sa bati la usa unui cabinet medical. Poate nu pentru ca ai tu probleme de sanatate, ci mai degraba pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de ingrijire. Orice activitate prin care te ocupi de sanatatea unor persoane care sufera langa tine ti se potriveste de minune: de la a pregati cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent si pana la a intra cu cineva chiar in sala de operatii. Ai un talent special de a alina durerea, de a alunga frica de doctor, de a vindeca suflete care sufera, deci dedica-ti timpul si energia unui astfel de gest nobil. Esti constient cat de importanta e o vorba buna cand cineva e bolnav, de aceea o oferi cu draga inima!

PEȘTI

Nu estima gravitatea unei situatii dupa starea ta psihica de acum. In acest moment ai fi tentat sa spui ca ai facut tot ce se putea face, desi sigur se putea si mai mult! Nu trata situatia in care te afli ca pe o povara, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede. Ridica stacheta si mai sus, spune cu incredere pot si mai mult, si ai sa vezi ca ceea ce acum parea a fi o povara greu de dus, dintr-o data pare floare la ureche. Nu te crampona de un obstacol minor, pentru ca, dupa ce il vei depasi cu brio, ai sa razi de cat de simplu a fost. Relaxeaza-te un pic, ia o pauza, ofera-ti o zi de odihna si ai sa vezi ca ceea ce acum pare imposibil, maine vei rezolva fluierand, nu alta!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3025 locuitori

Olişcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Olişcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Șoldănești și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3025 de oameni. Prima atestare documentară a localității cu numele „satul lui Oleșco” datează din 20 decembrie 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.