01 june 2016, 15:33 Kaleidoscope views 6663
Ce l-a făcut să plîngă pe Barack Obama
01 june 2016, 15:33 Kaleidoscope views 6663

Ce l-a făcut să plîngă pe Barack Obama

Preşedintele Barack Obama a dezvăluit un şir de măsuri menite să sporească folosirea şi controlul armelor de foc în Statele Unite.

Obama a acuzat lobbiştii armelor de foc că au luat ostatic Congresul, dar a adăugat "ei nu pot ţine ca ostatică America."

Preşedintele a insistat că se poate de făcut ceva în privinţa amendamentului 2 al Constituţiei pentru a combate frecvenţa masacrelor în masă în SUA, "care au devenit o nouă normă".

"Nu este un plan de a ridica armele tuturor", a spus Obama la o ceremonie, explicând că se va încerca schimbarea legislaţiei privind procurarea armelor.

Cuprins de emoţii, Obama şi-a şters lacrimile, pomenind uciderea a 20 de elevi din clasa a 1-a la o şcoală primară în 2012.

Cazurile când bărbaţi pătrund în instutuţii de învăţământ şi deschid focul la întâmplare asupra studenţilor şi profesorilor se întâmplă tot mai des în Statele Unite.

Source: www.publika.md

Keywords:

Barack Obama , lacrimi , SUA , armament

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
509 locuitori

Bogdăneşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Grimeşti, Bezeda și Bogdăneşti. Satul Bogdăneşti este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni, la 27 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 250 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 509 oameni. Satul Bogdăneşti din ţinutul Hotin este atestat documentar între anii 1580-1581.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.