12 august 2011, 23:51 Kaleidoscope views 3135
12 august 2011, 23:51 Kaleidoscope views 3135

Nicolas Sarkozy: Riscul exploziei Europei nu a fost niciodată atît de mare. Europenii au la dispoziţie doar cîteva săptămîni pentru a lua decizii

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, afirmă că "riscul unei explozii a Europei nu a fost niciodată atît de mare", avertizînd că europenii au la dispoziţie doar cîteva săptămîni pentru a lua măsurile necesare ieşirii din criză.

"Niciodată Europa nu a fost atît de necesară, niciodată nu a fost într-un pericol atît de mare. Niciodată un stat nu a dorit atît de mult să adere la UE, niciodată riscul exploziei Europei nu a fost atît de mare", a declarat Sarkozy într-un discurs rostit la Marsilia cu cîteva ore înaintea începerii summitului de la Bruxelles.

"Europenii au la dispoziţie doar cîteva săptămîni pentru a lua decizii", a subliniat preşedintele Franţei.

De altfel, Srakozy a apreciat că europenii trebuie să ajungă, vineri, la un acord privind guvernarea economică integrată, altfel s-ar putea să nu aibă a doua şansă.

"Trebuie să decidem imediat. Cu cît amînăm mai mult luarea unei decizii, cu atît va fi mai costisitor, cu atît va fi mai puţin eficient; dacă vineri nu vom ajunge la un acord, nu vom mai avea o nouă şansă", insistă Sarkozy.

Sursa: bbc.co.uk/russian/

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1963
Populația:
1369 locuitori

Sadovoe este un sat şi comună în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Sadovoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Bălți și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de locuitori. Satul Sadovoe a fost oficial înregistrat în anul 1963.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.