19 september 2015, 09:00 Kaleidoscope views 3119
Horoscopul pentru 19 septembrie 2015
19 september 2015, 09:00 Kaleidoscope views 3119

Horoscopul pentru 19 septembrie 2015

BERBEC

Banii nu sunt pe un teren prea bun ca sa-ti faci planuri costisitoare, ca atare trebuie sa dramuiesti cu prudenta fiecare leut, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu inseamna ca nu vei plati tot ce ti-ai propus, ci doar ca, dupa ce lista da datorii va fi adusa la zi, nu prea vei mai ramane cu nimic pe langa. Fa un efort sa tii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru ca te afli pe un teren cam sensibil in care orice abatere inutila se poate solda cu alte si alte datorii. Daca anumite cumparaturi nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunti la ele sau le lasi pentru altadata, cand vei sta mai bine cu banii.

TAUR

Esti nesigur pe unele aspecte si se vede ca mergi ca pe o gheata subtire, prudent, temator si pesimist deopotriva. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parca s-au adunat in jurul tau numai oameni care iti prezinta viitorul in cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan cand ai mai multa energie sau care te influenteaza si pe tine in mod negativ. Nu ar trebui sa tii cont de factorii de stres din jur, pentru ca tu stii mai bine pe ce te poti baza, si in fond, fiecare intra in joc cu resursele proprii catre succes. Tu ai destule, foloseste-te de ele, nu te mai indoi!

GEMENI

Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru ca urmeaza o serie de plati majore si incerci sa-ti administrezi resursele cu prudenta si intelepciune. Va veni scadenta si nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul sa asezi banii pe caprarii, ca sa fii sigur ca nu ramane nimic neachitat. Dai dovada de o buna organizare din punct de vedere financiar, reusesti sa tii sub control toate platile astfel incat sa nu dezechilibrezi balanta. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grija ce alegi sa faci cu banii tai actuali sau… viitori!

RAC

Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te inconjoara cu gesturi de afectiune dintre cele mai tandre si mai calde. E o placere sa fii rasfatat asa si te bucuri de tot ce primesti cu un dram de egoism, preferand doar sa te incarci din iubirea sa, fara a oferi la fel de multe in schimb. Cel drag te cunoaste si te intelege foarte bine, deci nu va privi comoditatea ta ca pe un defect, ci va oferi neconditionat, pentru ca stie ca ai nevoie de iubirea sa la cote maxime. Altadata vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar sa primesti!

LEU

Iubirea are nevoie uneori si de mici linguseli amagitoare, pentru ca si ele fac parte din recuzita seductiei, totul e sa nu devina o practica obisnuita. Cel drag isi doreste sa mai auda uneori si povesti frumoase, idilice, planuri imposibile de viitor, promisiuni pompoase, chiar daca sunt simple iluzii, dar asa e iubirea: ca din basme! Chiar daca cel drag nu crede in ele, i le poti sopti cu un ton senzual si tandru pentru a-i rasfata astfel urechile si inima. Totusi, ai grija cum spui toate acestea, ca sa nu fie chiar minciuni sfruntate, pentru ca altfel ori tu ori el veti pica intr-o mare capcana si, cand va iesi la lumina adevarul, s-ar putea ca balonul de sapun sa se sparga iar dezamagirea, oh, va fi mare!

FECIOARĂ

Fii foarte atent la informatiile, sfaturile, ponturile pe care ti le transmite astazi un amic, pentru ca efectele celor tocmai aflate vor fi foarte profitabile pentru tine. Ori e o mana concreta de ajutor intinsa spre tine de cineva drag pentru a duce la indeplinire un proiect care te preocupa, ori e o idee rentabila care merita pusa in aplicare imediat, pentru ca nici nu stii cate vor veni dupa aceea. Ba ai putea primi si bani de undeva, poate complet dezinteresat si neconditionat, bani pe care ii poti folosi in avantajul tau pentru o vreme. Nu te gandi ce se ascunde in spatele acestui gest: e chiar prietenie pura!

BALANȚĂ

Nu te simti in apele tale, parca ceva lipseste pentru a vedea si tu soarele pe cer si frumusetea lucrurilor. Singuratatea nu-ti prieste defel, ca atare evita sa stai izolat astazi. Iesi in lume, accepta orice invitatie de a merge in oras, plimba-te in natura, inconjoara-te de familie, de cei dragi, de prieteni, pentru ca prezenta lor iti va face foarte bine! Asa iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si optimismul, intr-o companie vesela si tonica, ce iti va abate gandurile de la problemele pe care, in singuratate, ai tendinta de a le agrava mai mult decat ar merita.

SCORPION

Te paste o stare ciudata de emotie pe care nu o poti explica. Practic, s-ar putea sa nu porneasca de la nimic, la urma urmei, dar devine din ce in ce mai puternica si pune stapanire pe mintea ta. Ai senzatia ca ceva se intampla - dar nu stii ce, ca ceva trebuie sa faci - dar nici asta nu stii ce, deci toate temerile tale nu prea au o directie clara. Sunt niste fantome de emotii care pun stapanire pe tine si trebuie sa lupti cu ele din greu! Inlocuieste toate aceste temeri cu multa iubire, cu iubire curata, pura, luminoasa, neconditionata, si iubind la modul universal, fara o tinta anume, vei alunga frica.

SĂGETATOR

Simti nevoia sa vorbesti mai des azi de cele sfinte, despre Dumnezeu, despre rolul pe care l-a jucat divinitatea in tot ce ai realizat pana acum in viata. Si bine faci, pentru ca vine un moment in care poti trece in revista pasii parcursi si descoperi cu recunostinta cat de frumos ai fost sustinut, ca au contribuit o multime de factori ce nu tineau direct de tine, iar acestia nu pot proveni decat de sus. Vrei sa-ti arati multumirea prin gesturi umanitare, oferind si tu ceva din ceea ce ai sau din ceea ce poti face, fiind modul tau de a rasplati tot ce ai primit de la viata. E ofranda ta, darul tau sincer si pur indreptat spre ceruri, dar oferit aici pe pamant, ca semn de multumire si de iubire!

CAPRICORN

Nu trebuie sa spui la toata lumea ce anume iti doresti tu de la viata, pentru ca nu toti vor intelege visele tale. Continua sa le pastrezi doar pentru tine, in gand, fa-le sa creasca si alimenteaza-te cu noi si noi dorinte. Lasa creativitatea sa inventeze lucruri tot mai mari, pentru ca aici conteaza ce vrei tu, nu ce spun ceilalti. Chiar daca unii spui ca tu traiesti intr-un vis, ai tot dreptul sa-ti cladesti visul asa cum iti place, pentru ca esti convins ca intr-o zi, macar o parte - daca nu total - din aceste planuri marete va deveni realitate. Nu te lasa influentat de cei care iti taie elanul: continua sa creezi!

VĂRSĂTOR

Visul tau cel mare prinde contur din ce in ce mai bine, ceea ce te motiveaza la maximum! Tragi tare, faci pasi mari spre implinirea lui si, cat timp depinde numai de eforturile tale, esti capabil de adevarate minuni. Ai toate motivele de satisfactie cand vezi cum inainteaza planurile tale! Unii au spus ca visezi mult, ca ai teluri imposibile, dar le poti demonstra practic faptul ca tu nu numai visezi frumos, dar detii si toate instrumentele si resursele pentru a ajunge acolo unde visezi. Trage tare, pentru ca merita eforturile, caci tinta ta cea mai inalta este aproape!

PEȘTI

Nu tine cont de ceilalti astazi, pentru ca ai libertate totala de miscare si de decizie. Poti deveni un exemplu de reusita in ochii tuturor prin originalitatea de care dai dovada. Tu nu mergi pe cai batatorite, esti un deschizator de drumuri si, daca reusesti sa-i convingi si pe altii sa ti se alature, succesul nu e departe. Daca nu exista altii cu veleitati de lider in anturaj, erijeaza-te tu in conducator si du-i pe toti catre rezultatele cele mai bune ale acestei zile. Trebuie sa fii tu seful, altfel simti ca ti se pun bete in roate la orice pas.

Source: acvaria.com

Keywords:

2015 , astrologie , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
2776 locuitori

Teţcani este un sat şi comună din raionul Briceni. Teţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Teţcani se află la o distanță de 27 km de oraşul Briceni şi la 260 km de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2776 de oameni. Prima atestare documentară a satului Teţcani datează din anul 1577.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.