21 august 2015, 12:24 Kaleidoscope views 9873
NASA a făcut o declaraţie ALARMANTĂ privind Terra
21 august 2015, 12:24 Kaleidoscope views 9873

NASA a făcut o declaraţie ALARMANTĂ privind Terra

Potrivit NASA, Pământul sa încălzit până la maxim în ultimii patru mii de ani, depăşind recordul stabilit în iulie 2011, transmite rg.ru cu referire la Washington Post.

În special, oamenii de ştiinţă au numit luna iulie a acestui an cea mai fierbinte în ultimii 200 de ani. Potrivit experților, în luna iulie 2015 temperatura a depășit cu 0,02 grade Celsius recordul anterior, înregistrat în urmă cu patru ani.

Se subliniază faptul că fiecare lună a anului 2015 a fost cea mai fierbinte din istorie. Ceea ce, desigur, face ca acest an să fie unul record.

Creșterea temperaturii, potrivit experților, se observă după starea formațiunilor de corali de pe fundul oceanului, inelele anuale ale arborilor și nucleele de gheață.

Datele statistice colectate vor fi analizate și precizate în viitorul apropiat.

Source: infobiz.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
1444 locuitori

Coşerniţa este un sat şi comună din raionul Criuleni. Coşerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1444 de oameni. Satul Coșernița a fost menționat documentar în anul 1680.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.