08 april 2015, 17:06 Kaleidoscope views 7952
MAE al Ucrainei a găsit un nou mod de a readuce Crimeea
08 april 2015, 17:06 Kaleidoscope views 7952

MAE al Ucrainei a găsit un nou mod de a readuce Crimeea

Sancțiunile împotriva Rusiei pentru anexarea Crimeei și situația creată de aceasta pe peninsulă vor asigura revenirea autonomiei în componenţa Ucrainei.

Declaraţia a fost făcută de către ministrul de externe al Ucrainei Pavlo Klimkin la postul TV ICTV.

Potrivit lui, anexarea Crimeei a încălcat principiile internaționale, deaceea "sancțiunile împotriva Rusiei pentru anexarea Crimeei nu vor fi ridicate niciodată".

Klimkin este sigur că lipsa investițiilor, corupția, criminalitatea și complicarea situației economice vor priva Rusia de susținători în rîndul populației ucrainene.

În același timp, Klimkin a declarat că Ministerul de Externe a pregatit un pachet de sancțiuni economice împotriva Rusiei pentru ocuparea Crimeei și l-a trimis guvernului.

"Pachetul de sancțiuni este pregătit. Eu personal l-am semnat şi l-am trimis guvernului, sper că în curînd va fi aprobat", - a concluzionat el.

Source: infobiz.md

Keywords:

Ucraina , Rusia , Crimeea

Comments

 (1)
  • #1 Ghost Reply Quote selected
    дешевый авторитет... неужели на большее фантазии не хватает?
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
163 locuitori

Zăicanii Noi este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Zăicanii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.