14 july 2015, 08:56 Kaleidoscope views 3056
Horoscopul pentru 14 iulie 2015
14 july 2015, 08:56 Kaleidoscope views 3056

Horoscopul pentru 14 iulie 2015

BERBEC

Ai o multime de plati de adus la zi. Sunt mici, la prima vedere, si ai impresia ca nu va fi nicio problema sa le tai dintr-un foc de pe lista de datorii, dar cand vor incepe sa se adune ba una, ba alta, chiar minore fiind, iti vei da seama ca ajungi la o suma prea mare pe care, cel putin acum, pe moment, nu o detii. Nu te implica in prea multe, nu cumpara o mie de lucruri, pentru ca nu vei putea achita tot ce ti-ai propus si vei genera singur un blocaj financiar. Mai amana unele facturi care nu sunt atat de urgente si pe altadata! Nu iesi la cumparaturi cu toti banii la tine, pentru ca se duc intr-o clipa pe nimicuri!

TAUR

Cel mai bine e sa stai in banca ta si sa-ti pregatesti succesul din umbra. Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care il construiesti cu ambitie si rabdare. Asteapta sa se clarifice situatia, sa ajungi la primele rezultate palpabile, si abia dupa aceea sa te lauzi cu ce ai realizat. Cele mai de rasunet reusite sunt cele asupra carora pastrezi o oarecare unda de mister, facandu-le publice abia dupa ce se vor materializa. Cat timp esti convins ca te indrepti spre rezultatele cele mai bune, e doar o chestiune de timp pana se vor arata concret!

GEMENI

Exista riscul sa nu iei startul cel mai bun intr-un proiect care te atrage fantastic si care promite multe. Nu detii toate resursele unui succes rapid si, dupa ce vor incepe sa apara si primele piedici, iti vei mai pierde energia si elanul de acum. Nu renunta, e si o proba de vointa aici! E cale lunga pana se vor vedea si rezultatele, deci canalizeaza-ti ambitia spre ceea ce vei atinge candva. Succesul e garantat, ai argumente clare care te sustin in acest sens, dar nu e un drum facil pana acolo, rivalitatea sau incapatanarea celor care se opun fiind cel mai greu de trecut.

RAC

Desi ti-ar placea ca toate sa fie bine asezate pe un fagas stabil, trebuie sa accepti faptul ca, pana la stabilitate, e nevoie de schimbare. Accepta din mers toate schimbarile pe care trebuie sa le faci, pentru ca nu vei ajunge acolo unde iti doresti daca te cramponezi de lucrurile arhi-cunoscute si deja batute in cuie in viata ta. Te afli la mijlocul unui proces de schimbare pozitiva, si trebuie sa accepti faptul ca in fiecare zi te dezvolti, mai pui o caramida la cel care vei fi maine, ca trebuie sa inaintezi pas cu pas spre tinta propusa, fara a te complace intr-o lunga si pasiva stare de confort.

LEU

Fii cat se poate de detasat si de realist, si priveste lucrurile cu maturitate si seriozitate, pentru ca e nevoie de o atitudine rece pentru a extrage concluzia cea mai buna in acest moment. Ai acumulat in timp experienta necesara acestui eveniment, care cere chibzuinta, cumpatare, intelepciune, aratand ca ai invatat ceva de la lectiile trecutului. Vezi unde ai gresit candva si repara acum, aratand ca stii sa-ti asumi propriile vini atunci cand e cazul, si tot tu esti dispus sa repari greseala. Nu spune lumii ca nu te mai intereseaza trecutul, pentru ca de acolo apar azi cele mai intelepte si potrivite sfaturi de a iesi din impas.

FECIOARĂ

Ai rolul de a impaciui pe oricine, de a gasi o vorba buna chiar si pentru cei nervosi, pesimisti sau revoltati de tot ce misca. Faci tu ce faci si reusesti sa restabilesti buna intelegere chiar si in cele mai tensionate medii, de parca ai aseza la masa tratativelor pe toti cei care nu mai reusesc sa ajunga la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, ca atare foloseste-te de aceste calitati ale tale pentru ca ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai intelege, al unor prieteni care nu isi mai vorbesc, al unor colegi care s-au ranit unul pe altul. Pune-i fata in fata, sa discute calm!

BALANȚĂ

Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referinta in destin, deci pregateste-te sufleteste! Privesti spre viitor cu un soi de nerabdare si entuziasm, cu elan si chef de actiune, pentru ca ceea ce se prefigureaza la orizont, in fata ochilor tai, suna foarte bine! Implica-te trup si suflet, cu incredere deplina in rezultatele finale, atata doar ca trebuie sa fii constient ca nu vei ajunge repede acolo. Asteapta-te la o evolutie lenta, de lunga durata, dar ai garantii foarte certe ca ceea ce acum visezi sa primesti la destinatie, este posibil, palpabil, nu doar o promisiune.

SCORPION

Lasa amintirile neplacute in urma, nu te mai gandi la ele si nu mai zgandari acele vremuri care nu mai au nimic de oferit. E timpul sa inchizi un capitol care te-a facut sa suferi, dar lucrurile acelea au trecut, nu mai sunt valabile si nu mai au nicio influenta asupra ta. Ce-a fost a fost, accepta si tu situatia cu detasare si maturitate, fara sa tot dai ocol prin acele timpuri. Se vede ca duci dupa tine un regret, o tristete, o durere care ar fi trebuit demult sa treaca, dar nu ai reusit sa ierti. Ia-ti azi angajamentul sa rupi legaturile care te mai tin ancorat in acele vremuri si sa dai dovada de o imensa capacitate de iertare. Nu mai are rost sa ramai captiv in vechile suferinte!

SĂGETATOR

Daca te simti singur, nu sta in casa azi, gaseste-ti ceva de facut pe afara, pentru ca aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tau. Chiar si o plimbare de unul singur fara tinta va fi de preferat decat sa stai acasa si sa pierzi vremea pe lucruri neinsemnate. Iesind in spatii largi, s-ar putea sa te intalnesti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta: te inveselesc, te revigoreaza, iti ridica moralul, iti distrag atentia de la preocuparile carora le acorzi prea multa atentie. poate fi si o zi in care te dedici bunicilor sau rudelor mai in varsta de familie, pentru ca prezenta ta le face lor o imensa bucurie! Du-te pe la ei!

CAPRICORN

Prudenta ta proverbiala se va dovedi a fi salvatoare intr-o situatie in care nu ai voie sa iei decizii bruste si nechibzuite. Asteapta, stai sa se mai adune informatii, analizeaza situatia pe toate fetele, asa cum faci de obicei, pentru ca aceasta atitudine rezervata, suspicioasa, se va dovedi a fi benefica pentru a descoperi la timp eventualele hibe. Ce-i drept, esti puternic influentat si de cei din jur care refuza sa accepte un fapt pana nu au toate argumentele la dispozitie, si la fel faci si tu, ca sa nu te lasi pacalit de aparente. Despica firul in patru, daca e nevoie!

VĂRSĂTOR

Stai prea mult sa analizezi o problema, cand ea ar putea avea o rezolvare mult mai simpla decat crezi. Ai ajuns la niveluri mult prea complicate ale acelei situatii si e normal sa te incurci deja in detalii contradictorii. Uneori, lucrurile sunt mai simple decat par, deci nu mai despica firul in patru si nici nu sapa pana in cele mai ascunse unghere. Ia decizii mai de suprafata, pentru ca, daca sapi prea adanc in miezul actiunii, incepi sa descoperi si elemente pe care nu vei mai sti cum sa le gestionezi. Intreaba-te doar ce e de facut, dar nu si cum sau cand vei ajunge acolo, acestea sunt deja detalii nesemnificative, pentru ca la intrebarea ce vor aparea mai usor raspunsurile.

PEȘTI

Copiii sunt cel mai minunat lucru de care te bucuri azi, pentru ca prezenta lor iti face bine, isi ridica moralul, te ambitioneaza pentru a face tot ce-ti sta in putere pentru binele lor. Reusesti sa cobori un pic la nivelul lor si sa te distrezi alaturi de ei cu optimism, cu entuziasm, cu veselie, de parca nu v-ar desparti prea multi ani. La urma urmei, ai un copil ascuns acolo in suflet care asteapta sa fie si el, din cand in cand, eliberat, lasat sa se joace in voie. Nu te gandi ce spune lumea ca te distrezi asa, conteaza ca tu sa te simti bine si mai ales sa aduci zambete pe chipul celor mici, care sunt incantati ca le dai atata atentie.

Source: acvaria.com

Keywords:

2015 , horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
433 locuitori

Slobozia-Măgura este un sat din cadrul comunei Bursuceni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la o distanţă de 41 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 433 de oameni. Satul Slobozia-Măgura a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.