06 march 2015, 19:00 Kaleidoscope views 3163
Horoscopul pentru 4 iunie 2015
06 march 2015, 19:00 Kaleidoscope views 3163

Horoscopul pentru 4 iunie 2015

BERBEC

Trebuie sa te apleci asupra unor lucruri aparent marunte, dar de care trebuia sa te ocupi odata si-odata. Nu le poti amana la nesfarsit, iar azi ai starea necesara pentru a te putea concentra eficient si a sterge dintr-o lovitura mai multe puncte de pe ordinea de zi. Daca le consideri neimportante si azi si maine, se vor acumula mai multe lucruri minore care, la un moment dat, iti vor aglomera agenda de zi cu tot felul de nimicuri. Daca reusesti sa scapi de cateva dintre ele acum, dintr-o data vei spune ca ai mai mult timp liber!

TAUR

Un prieten stie cand ai nevoie de o vorba buna in momentele dificile si, mai ales azi, ai ocazia sa descoperi cine iti este cu adevarat alaturi, trup si suflet. Si tu ai face la fel, la nevoie, pentru el, deci schimbul de sfaturi, de gesturi de sustinere si de incurajari este la ordinea zilei. Ai un prieten sincer aproape care gaseste intotdeauna cele mai potrivite cuvinte pentru a te imbarbata, pentru a te readuce pe linia de plutire, pentru a-ti alunga dubiile si teama. Nu sta singur cand simti depresia ca-ti da tarcoale, ci lasa pe cineva sa iti tina companie, caci prezenta sa va avea afecte miraculoase!

GEMENI

Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi. Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il visezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

RAC

Lucrurile bune se cladesc lent, iar lectia rabdarii o vei invata si zilele acestea printr-un eveniment care te convinge ca uneori merita sa astepti oricat pana ce ajungi acolo unde speri. Dupa o perioada lunga de efort si de rabdare, iata ca poti pune mana pe rezultatele concrete ale eforturilor depuse si ai toate motivele sa fii mandru de tine. Nu te astepta, asadar, la rezultate imediate, pentru ca esti implicat intr-un proiect care evolueaza extrem de lent, dar macar ai garantia ca la capat este exact ceea ce ai planificat.

LEU

Nimic nu se naste din nimic, ca atare, ca sa ajungi la nivelul la care visezi, trebuie sa si faci ceva. A astepta un miracol din cer e cel mai nepotrivit gest pe care il poti face ca atare creeaza-ti un plan de actiune care sa te duca spre scopul visat. Poate esti intr-o pasa plictisita, deceptionata, in care ti-ai pierdut increderea si interesul fata de acel vis, dar daca iei taurul de coarne si treci la actiune, vei vedea ca visul tau incepe sa se contureze din ce in ce mai clar. Cel mai greu moment este acela cand spui start, pentru ca reusita va aparea mult mai repede datorita initiativei!

FECIOARĂ

Permite-ti sa explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tau, pentru ca e o zi in care ai o anume atractie spre latura psihologica a vietii. Ori joci rolul de psiholog in mediul in care te afli si ti-e foarte usor sa asculti si sa empatizezi cu povestile altora, ori tu ai nevoie sa-ti eliberezi un pic sufletul de unele senzatii apasatoare. Aceasta explorare a propriului suflet are un efecte extraordinar, de eliberare, de detasare fata de tot ce simti, descoperind cat de important e uneori sa te apleci spre sufletul tau si, mai ales, sa ai cu cine discuta despre ce te apasa.

BALANȚĂ

Ca sa ajungi cel la care visezi sa devii intr-o zi, trebuie sa pornesti intr-o calatorie. Destinatia poate nu e inca foarte precisa, stii doar ca exista un traseu de parcurs pana acolo. Esti dispus sa pornesti in aceasta calatorie cu interes, cu dorinta de e evolua, de a deveni mai bun, totul e sa ai curajul sa iei bilet la trenul cel mai adecvat pentru dorintele tale. Trenul e deja in gara? Atunci e si mai bine, semn ca ti-ai stabilit deja un parcurs si nu mai e nevoie decat sa pleci la drum. Lasa-te purtat de calatoria in sine, pentru ca fiecare statie, fiecare halta, fiecare schimbare de macaz are rostul sau, dar, cat timp esti in acel tren, fii convins ca esti pe drumul cel mai bun spre o transformare majora.

SCORPION

Uneori, ca sa ajungi la cel mai mare tel al tau, nu e nevoie sa-ti iei un avant colosal si sa faci un salt imens pana acolo, ci e suficient sa faci pasi mici, unul cate unul, dar constanti pana departe. Ca atare nu-ti propune azi cine stie ce obiectiv maret, stiind chiar tu cat de greu e sa tintesti direct acolo, ci primul pas spre succes e... sa faci primul pas. Ascensiunea ta e ca o scara: urca o treapta, o vezi pe a doua, si tot asa, fiind concentrat numai asupra treptei urmatoare, nu direct la destinatia cea mai inalta. Fa-ti, deci, un plan din etape mici, pe care sa le parcurgi una cate una. Marile reusite se cladesc din succese mai mici, adunate!

SĂGETATOR

Oricat de energic ai fi tu de obicei, azi ai nevoie de multa pace, de aceea vei profita de orice moment in care ramai singur pentru a dormi sau pentru a te retrage in lumea ta. Izolarea nu te deranjeaza catusi de putin, o accepti cu bucurie, pentru ca asa iti asiguri un mediu linistit in care poti avea timp doar pentru tine. Doar in astfel de stare, complet detasata, fara nimeni in jur, iti poti auzi gandurile mai bine, incat vei descoperi ca erau multe aspecte care iti cereau de multa vreme atentia, dar abia acum le poti auzi. Cauta un loc, macar cateva minute, in care sa fii singur cuc: vei vedea ce efecte miraculoase are izolarea!

CAPRICORN

Demult ti s-a spus ca va veni acest moment dificil si ai fost puternic influentat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbra asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine daca nu ai fi tinut cont de zvonuri si vorbe negative, pentru ca exact ele sunt cele care au generat aceasta stare proasta. Daca ai fi asteptat sa se intample fara atatea temeri inoculate in suflet, cu siguranta efectele neplacute ar fi fost mult mai mici, dar ti s-a creat permanent o asteptare neagra care acum, iata, isi arata coltii.

VĂRSĂTOR

Chiar daca unii nu te inteleg si te catalogheaza drept un rebel, tu mergi pe calea ta, pentru ca aceasta ti se potriveste. Nu tine cont de cei care te critica si incearca sa te traga inapoi in sablonul strict a societatii, culturii sau mediului in care te afli. Tu ai stilul tau, mai original, mai aparte, si nu e obligatoriu sa fii la fel cu toata lumea. Daca tu vrei sa evadezi dintr-un spatiu rigid, fa-o, nu mai sta pe ganduri, in ciuda tuturor povetelor cu ton superior care vin de la unii care au impresia ca ar avea vreun drept sa te judece. E viata ta, e modul tau de a te comporta, ca atare fii tu insuti, chiar si asa, mai altfel decat restul lumii.

PEȘTI

Apreciezi mult compania celor maturi, pentru ca alaturi de ei te simti cu un pas mai in fata sau cu un cap deasupra. Simti ca e motiv de mandrie sa fii primit in astfel de medii, pentru ca acolo se afla oameni cu mai multa experienta, care stiu mai multe si de la care ai putea invata o multime de lucruri utile. Fa tot posibilul sa stai in preajma celor mai in varsta, pentru ca vei incheia ziua cu un sentiment de respect atat fata de ei - recunoscandu-le astfel rolul in ceea ce te preocupa - cat si fata de tine, pentru ca ai mai acumulat ceva intelepciune alaturi de ei.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , 2015

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populația:
2762 locuitori

Voinescu este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Voinescu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 55 km de orașul Hîncești și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2762 de oameni. Satul Voinescu a fost menționat documentar în anul 1623.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.