20 may 2015, 08:00 Kaleidoscope views 4187
Horoscopul pentru 20 mai 2015
20 may 2015, 08:00 Kaleidoscope views 4187

Horoscopul pentru 20 mai 2015

BERBEC

Ai ajuns intr-un punct mort al unei actiuni de unde nu se mai poate face nimic si te simti ca pierdut in spatiu, fara directie, fara iesire. Cel mai mult te deranjeaza faptul ca depindeau si altii de acest pas si, cum tu nu mai ai nicio solutie, bateti cu totii pasul pe loc si asteptati o minune. Ea nu va aparea, ca atare detaseaza-te de acest esec si cauta imediat o alta cale, ca sa nu pierzi timpul inutil. Nu te crampona de ceva ce n-a mers bine si s-a impotmolit, si mai ales nu te lasa coplesit de atmosfera sumbra pe care cei din jurul tau o genereaza, ci ia masuri rapide!

TAUR

Energia pe care o investesti cu entuziasm in proiectul in desfasurare va avea rezultate excelente, deci merita sa continui in acelasi ritm, pentru ca nu mai e mult pana la rezultate. Ai convingerea ca totul va iesi excelent datorita acestei implicari totale, si daca mai ai si norocul de a gasi tovarasii potriviti, la fel de implicati, de motivati si de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e directia cea buna, ca atare merita sa investesti tot ce ai mai bun in tine, caci ambitia de acum va genera dorinta de a trece la un nivel superior, poate si mai atractiv decat cel actual. Insista, totul evolueaza perfect spre telul tau cel mare!

GEMENI

Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat. Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati. Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afara casei va face fericiti, dar si evenimentele generate de tine, alaturi de cei din familie, merita transmise mai departe, pentru ca-i vor bucura si pe cei dragi din alte parti ale lumii.

RAC

Numai prudenta te poate salva de un risc care apare azi in calea ta ambalat intr-o forma oarecum atragatoare. Totusi, intuitia ta nu greseste si simte de la o posta ca, in spatele acestei masti, se poate afla un pericol imens. Nu te lasi pacalit de aparente si tocmai pentru ca nu dai curs atractiei pe care o simti la prima vedere, vei scapa fara urmari nedorite. Vei descoperi, dupa aceea, ce se ascundea in spatele acestui moment critic si te vei felicita ca ai rezistat ispitei, spunand nu!

LEU

Tot ce faci azi parca merge pe dos incat e mai bine sa le lasi pe altadata decat sa insisti si sa consumi inutil timp si energie. Apar mici obstacole in orice activitate, de la cele mai neinsemnate pana la cele mai importante, de parca ai fi total neindemanatic sau imprastiat. Nu te poti concentra la nimic eficient, dar nici sa stai degeaba nu poti, ca atare tot te apuci de o treaba, dar care nu prea are efectele dorite. Intarzierile, refuzurile, micile defectiuni apar la tot pasul, incat vei spune ca e o zi ratata. Nu insista daca vezi ca nu-ti iese...

FECIOARĂ

Se resimte o buna cooperare intre generatii. Cel tanar asculta cu respect de cel mai in varsta iar acesta, la randul sau, tine cont in permanenta de parerile celui aflat la mare distanta de ani. Se naste un schimb reciproc avantajos de pareri, de idei, de sfaturi, pentru ca fiecare are acces la informatii din cu totul alt plan al domeniului in care isi unesc acum fortele. Fa echipa, asadar, cu o persoana din alta generatie decat tine, pentru ca fiecare are de castigat din aceasta excelenta cooperare. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul sau pe seful, pentru ca la orice varsta e ceva de invatat.

BALANȚĂ

Trebuie sa iei o decizie importanta pentru tine si partener, dar tu esti persoana cea mai potrivita sa faca alegerea corecta. Persoana iubita ar decide dupa ceea ce simte, dupa propriile dorinte, in functie de ce ii transmite lui inima, dar tu esti de alta parere. Ai mintea mai limpede, nu este orbita de amor sau vise imposibile, deci vei putea discerne corect si astfel sa-l tragi si pe cel drag dupa tine. Discutati apoi serios despre ce aveti de facut impreuna si fiecare contribuie cu resursele pe care le detine: tu cu ratiunea, celalalt cu emotia, tu pornesti, celalalt te urmeaza, tu decizi, celalalt se supune.

SCORPION

Ai de a face cu persoane care nu merita increderea ta, si pentru ca nu te poti baza nici pe sprijinul lor, nici pe informatiile pe care le transmit, practic bati pasul pe loc si nimic nu merge. Profitorii sunt piedica principala a marilor tale planuri, pentru ca la tot pasul ei vor incerca sa ti se bage pe sub piele ca sa afle ce gandesti. Refuza sa faci echipa cu alte persoane, pentru ca acestea mai mult strica ceea ce cladesti tu si vor arunca pe umerii tai tot felul de vini care nu-si apartin. Colaborarea este defectuoasa din cauza tradarii unora.

SĂGETATOR

Fii foarte atent la oamenii pe care ii atragi astazi alaturi de tine intr-un plan comun, pentru ca s-ar putea sa nu fie cei mai potriviti tovarasi pentru ceea ce ti-ai propus. Ori au interese egoiste si vor face tot posibilul sa traga, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile tale pentru a-si asigura lor ascensiunea. Fii foarte exigent, atent la toate semnalele negative care vin de la acestia, pentru ca iti vei da seama din timp ca au ceva de ascuns si, mai ales, de urmarit, ce poate dezavantaja pe altii, adica pe tine. Selecteaza-ti colaboratorii cu maxima prudenta!

CAPRICORN

Trebuie sa iti vezi mai mult de propria persoana, chiar daca asta ar parea, in ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie sa te temi de parerea altora, ci sa-ti oferi dreptul de a te ocupa de treburile care te preocupa. Mai uita de sarcinile spre serviciu, mai lasa treburile de acasa si in grija altora, pentru ca azi tu esti in centrul atentiei. Indiferent ce ar insemna grija pentru propria persoana, te vei simti foarte bine dupa ce vei mai rezolva o parte din problemele care te privesc doar pe tine, personal.

VĂRSĂTOR

Astepti o aprobare sau un document oficial care sa-ti asigure evolutia spre etapele viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli cumva. Fa tot posibilul sa obtii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca sa nu investesti inutil bani, energie si timp intr-o directie care nu este sustinuta de legi clare. Nici nu stii cum te trezesti cu vreo sanctiune daca ignori aspectul legal al planurilor incepute, deci nu bajbai pe cai nesigure!

PEȘTI

Atmosfera idilica de azi este prielnica unei noi iubiri care e ca un joc adolescentin ce te face sa te simti bine, eliberat de orice griji, frici si inhibitii. Un vis dulce se naste in cuplul vostru si va apropie si mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot aparea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie sa profiti de orice ocazie de a cunoaste oameni si de a socializa. Nici nu stii de unde descoperi privirea unei persoane atragatoare indreptata catre tine in cel mai neasteptat loc, totul e sa fii deschis sa incerci.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , 2015

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1600 locuitori

Calfa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Calfa și Calfa Nouă. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Anenii Noi și la 52 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1600 de oameni. Satul Calfa a fost menționat documentar în anul 1711.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.