11 november 2014, 21:34 Kaleidoscope views 8299
11 november 2014, 21:34 Kaleidoscope views 8299

Horoscopul pentru 12 noiembrie 2014


 

BERBEC: Dacă la serviciu situaţia se tensionează astăzi şi-ţi trece prin gând să porneşti de la zero, ar fi recomandabil să stai să te gândeşti, şi de două ori dacă e nevoie, dacă ştii la ce renunţi şi pentru ce anume. E vremea schimbărilor însă e foarte important să nu te grăbeşti. Caută compania protectoare a familiei şi sfaturile acesteia atunci când îţi concepi strategia financiară, nelăsând nimic la voia întâmplării. 

TAUR: Astăzi este o bună ocazie să iei legătură persoane dragi din familie pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. Vei simţi că eşti cumva responsabil pentru a menţinerelaţiile strânse şi a te preocupă de acestea, dar în plus ai şansă chiar să te bucuri de revedere. În relaţiile parteneriale, intuieşti destul de bine motivaţiilefiecăruia, fapt ce te ajută în configurarea planurilor ce le aveţi împreună. 

GEMENI: Preocupat de situaţia materială şi poate uşor conservator, astăzi tinzi să optezi pentru a acordă o mare importantă rezolvării responsabilităţilor, fiind o persoană de bază pentru colegii tăi de serviciu. Ştii cum să găseşti soluţii profitabile şi mai ales cum să-ţi foloseşti inspiraţia creativă. Prietenii însă îţi pot da anumite planuri peste cap, nefiind excluse surprizele cu conotaţie financiară. 

RAC: Pe cât eşti de implicat şi concesiv astăzi în relaţia cu cei dragi, copiii sau persoana iubită, lăsându-ţi la vedere emoţiile, pe atât eşti de sensibil şi influenţabil de atmosfera tensionată în relaţia cu superiorii sau cu unii rivali declaraţi. Antrenează-ţi autocontrolul şi nu răspunde exagerat la provocări şi alocă-ţi ceva timp pentru a-ţi face cunoscute trăirile şi talentele, mai ales în formă scrisă. 

LEU: Viaţa alături de familie şi senzaţia de refacere a forţelor în intimitatea căminului estompează astăzi într-o oarecare măsură sentimentul apăsător al tuturorresponsabilităţilor pe care simţi că le ai faţă cei dragi. Este recomandată multă atenţie la locul de muncă sau în deplasări de serviciu, luându-ţi toate măsurile de precauţie înainte de a porni cu mult elan în orice activitate. 

FECIOARA: Deşi eşti perfect conştient de implicarea de care trebuie să dai dovadă în mediul social şi de puterea ta de analiză a acestuia, astăzi pari să accepţi că răbdarea şi politică paşilor mărunţi, dar eficienţi, reprezintă o cale sigură spre a ajunge acolo unde doreşti, fără a mai grăbi lucrurile. Evită speculaţiile financiare, oricât de mare ar fi acum acest impuls, dar şi orice experiment afectiv. 

BALANŢĂ: Zona carierei este astăzi un subiect prioritar dar şi imaginea ta socială. Însă, până la urmă, nu trebuie să ţii cont de ceea ce spune lumea atâta timp cât te implici trup şi suflet în proiecte care presupun o construcţie solidă a sectorului financiar. Bazează-te pe flerul tău în gestionarea afacerilor şi nu te lăsa dus de valul situaţiei tensionate de acasă, aflat fiind pe fondul unei emotivităţi accentuate. 

SCORPION: Nu prea mai ai timp şi dispoziţie pentru trivialităţi şi preferi să te axezi doar pe chestiunile cu adevărat importante. Miza este mare la fel şi răbdarea şi concentrarea, ştiind că în final vei obţine ce doreşti. Nu ignora un strop de înţelepciune venit din partea celor mai experimentaţi. Atenţie la riscul de a te accidenta prin mânuirea anumitor dipozitive sau obiecte, inclusiv şofând neatent. 

SĂGETĂTOR: Nu-ţi stă tocmai în fire să acţionezi precaut şi din umbră, dar astăzi acest demers pare să fie singură opţiune atât în gestionarea afacerilor dar şi în chestiunile intime. Atâta timp cât îţi controlezi angoasele şi sentimentele de nesiguranţă, te poţi lăsa ghidat cu încredere atât de intuiţie cât şi de sfatul unor apropiaţi, mai ales dacă ai în vedere anumite speculaţii ce pot afecta starea ta financiară. 

CAPRICORN: Astăzi, ai suficientă energie pentru a muta şi munţii din loc, reorganizând tot ce ţine de casă şi familie. Cum mai nimic nu se produce peste noapte, ar fi indicat să pui accent pe onestitate, ascultând nevoile partenerului tău şi asumându-va împreună responsabilitatea pentru cum vă construiţi viitorul. Ai puterea de a vizualiza cum poţi transforma visele în realitate dar şi abilitatea de a le exprima. 

VĂRSĂTOR: Astăzi poţi trăi senzaţia că ţi-ai ales un drum destul de anevoios de ascensiune socială sau că acesta este un drum mai lung de parcurs decât ai fi sperat. Însă, proiectele trebuie duse până la capăt cu multă implicare, fără a lasă emoţiile să-ţi afecteze starea de sănătate. Ar fi de preferat să nu dai curs unor provocări verbale din partea unora ce nu-ţi vor binele şi să fii atent la necesităţile organismului tău. 

PEŞTI: Astăzi, poţi transmite încărcătura ta emoţională dar şi inspiraţia creativă unor cercuri mari de oameni, prin discurs sau scriind. Ideile tale sunt profunde şi pot avea o notă dramatică, reflectând fidel senzitivitatea ta. Răbdarea te va face un dascăl bun pentru copiii tăi, accentuând noţiunile de moralitate dar şi efortul de aacumula cunoştinţe esenţiale. Cu prietenii însă, poţi avea câteva dispute băneşti. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1466 locuitori

Vulpești este un sat din cadrul comunei Mănoilești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 113 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1466 de oameni. Satul Vulpești a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.