11 july 2014, 16:40 Kaleidoscope views 10686
”In jurul Pămîntului gravitează o navă extraterestră!”
Photo: incomemagazine.ro
11 july 2014, 16:40 Kaleidoscope views 10686

”In jurul Pămîntului gravitează o navă extraterestră!”

Camera video instalata in exteriorul Statiei orbitale internationale (ISS), a surprins un aparat zburator neindentificat (OZN), care are forma unei sfere si care evolueaza pe orbita Pamantului. Avansand o ipoteza mai mult sau mai putin indrazneata, o serie de futurologi au estimat ca ar fi vorba despre o nava extraterestra, care imita Luna, scrie presa de specialitate.

Astfel, utilizatorul de internet Scott Waring a observat un obiect ciudat si stralucitor cand a vizionat imaginile transmiste online de camerele de pe ISS.

Initial, el decis ca respectivul obiect care apare in cadru este Luna, dar apoi a realizat ca nu poate fi satelitul natural al Terrei.

"Ar fi trebuit sa se deplaseze in sus si in jos fata de orizont. Dar acest OZN apare, pur si simplu, de nicaieri si dispare undeva. Cert este ca Statia orbitala este tinuta sub observatie", scrie Waring pe YouTube.

Source: incomemagazine.ro

Keywords:

ozn , Pamint , cosmos

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII-lea
Populația:
2025 locuitori

Borosenii Noi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Borosenii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la 8 km de oraşul Rîşcani şi la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2025 de oameni. Satul Borosenii Noi a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.