09 september 2014, 22:43 Kaleidoscope views 7445
09 september 2014, 22:43 Kaleidoscope views 7445

Horoscopul pentru 10 septembrie 2014


BERBEC: Ai parte de multă energie, dar aceasta trebuie folosită constructiv în loc de a lua decizii bazate pe impulsuri de moment, având răbdare pentru a clarifica situaţia de la locul de muncă dar şi relaţia cu colegii. Chiar dacă nu-ţi scapă nimic, evită să o spui tranşant. Nu te baza prea mult pe promisiuni neonorate încă, mai ales dacă urmăreşti o nouă specializare sau o altă formă de studiu aprofundat.

TAUR: Chiar dacă astăzi nu eşti atât de vizibil în sfera socială, asta nu înseamnă că nu te ocupi intens de aspectele esenţiale ale vieţii tale, acordând atenţie în special anumitor concepţii învechite şi deciziilor de natură financiară. Important este să ai curaj să treci peste eventuale temeri, ţinând cont de intuiţie, îndeosebi în privinţa chestiunilor amoroase sau legate de copii.

GEMENI:
Nici prietenilor, nici persoanei iubite nu le vine astăzi uşor să-ţi înţeleagă deciziile contrare, uneori radicale, care implică frecvent şi zona finanţelor sau afacerile comune. Recomandat ar fi să te fereşti de a lăsa totul în urmă cu prea mare lejeritate, înainte de a realiza că nu mai e cale de întoarcere. Percepţiile care privesc cariera şi situaţia din familie pot fi uşor distorsionate, având nevoie de clarificări.

RAC: Cariera şi imaginea publică te preocupă intens, dar se pare că nu eşti pe deplin împăcat cu faptul că acorzi mai puţină atenţie familiei, deşi situaţia financiară este pe un trend ascendent. Totuşi, tensiunile emoţionale nu sunt benefice relaţiei parteneriale, acum fiind greu să faci faţă prea multor constângeri, aşa că abordează cu răbdare şi multă sinceritate orice dialog în familie.

LEU: Poate încerci să ajungi la un acord cu toată lumea, dar dorinţa de a încerca ceva nou, de a te dezvolta în alt domeniu, poate chiar în alt loc, este destul de puternică încât să te provoace să-ţi schimbi cumva rutina sau mediul de lucru. Parcurge cu răbdare toate etapele care sunt necesare şi nu neglija aspectele financiare care pot acum să fie prezentate într-o manieră ambiguă.

FECIOARA : Atât relaţia cu partenerul de cuplu, cât şi atitudinea faţă de bani trebuie tratate cu un maxim de atenţie şi seriozitate, nelăsând loc pentru iluzionare sau pentru neclarităţi, chiar dacă eşti puternic implicat din punct de vedere emoţional. Caută să abordezi cât mai practic orice situaţie, fiind concis şi consecvent în acţiunile dar şi în opiniile tale. Astfel, ai şanse mari să treci peste situaţiile tensionate.

BALANŢĂ: Astăzi tolerezi cu greu constrângerile venite din partea familiei, nevoia de independenţă manifestându-se puternic inclusiv în relaţia cu partenerul de cuplu, putându-l surprinde cu o decizie de a ieşi în oraş cu prietenii tăi interesanţi, fără compania acestuia. Tentaţia de a face excese îţi poate periclita o dietă sau un anume tratament, aşa că fii atent până unde te aventurezi.

SCORPION: Caută ca astăzi să-ţi canalizezi energia către activităţi sportive decât să dai curs unor confruntări verbale atât cu colegii de muncă cât şi cu prietenii. Dacă te concentrezi asupra demersurilor de a-ţi pune planurile în practică, adoptă un program bine etapizat care să-şi dovedească fiabilitatea la momentul oportun. În amor, nu are rost să te autoiluzionezi în lipsa unor perspective concret conturate.

SĂGETĂTOR: Dacă stai să cântăreşti prea mult decizia de a-ţi urma un vis mai vechi, ai şanse să ratezi un moment favorabil. Profită de entuziasmul de acum pentru a ajunge la un alt nivel de cunoaştere şi de manifestare a unui talent personal. Ai astfel ocazia să-ţi schimbi cariera dar şi sursele de venit, însă mai întâi ai nevoie să-ţi clarifici toate detaliile strategice, să calculezi riscuri, nesărind peste etape.

CAPRICORN: Astăzi te poţi ocupa cu mult spor de activităţi care ţin de cămin sau chiar găsi resurse pentru a cumpără o locuinţă, însă provocarea va fi să decizi ce anume să asculţi, raţiunea sau ce-ţi spune inima. Cunoştinţele necesare pentru a putea da viaţă unor planuri solide de viitor se pot dobândi acum mai uşor, dar trebuie să fi conştient de posibilităţile tale dar şi că poţi scoate maximul dintr-o situaţie.

VĂRSĂTOR: Nu te grăbi să tragi concluzii şi nici să acţionezi înainte de a şti cu cine ai de-a face şi fără a avea toate datele problemei, mai ales dacă se pune problema banilor. Dacă eşti atent, intuiţia te poate ghida cu folos. Se anunţă o zi destul de încărcată cu drumuri şi diverse întâlniri, ocazie cu care îţi poţi motiva partenerii, fără a ceda totuşi tentaţiei de a te lăsa condus de impulsivitate.

PEŞTI: Dacă în ceea ce priveşte finanţele eşti plin de iniţiativă, fiind capabil să-ţi schimbi radical planurile şi motivat să munceşti suplimentar, în sfera relaţională ar fi nevoie de mai multă prudenţă pentru a avea o imagine cât mai aproape de realitate şi astfel evita posibile dezamăgiri. Relaţia de încredere trebuie construită pas cu pas, acest lucru însemnând şi deschiderea către alte concepţii deviaţă.

 Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1203 locuitori

Chirianca este un sat şi comună din raionul Străşeni. Chirianca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1203 oameni. Satul Chirianca a fost menționat documentar în anul 1622.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.