25 august 2014, 00:24 Kaleidoscope views 10764
25 august 2014, 00:24 Kaleidoscope views 10764

Horoscopul pentru 25 august 2014


BERBEC: Activitatea profesionala te solicita mult. Se intrezareste o etapa noua vizavi de munca, serviciu, relatii colegiale. In functie de caz ti se pot oferi sarcini de lucru noi, se pot schimba conditiile de munca sau ambientul colegial. Insa, fii prudent la sanatatea aparatului digestiv si a picioarelor. De evitat astazi consultatii si analize medicale.

TAUR: Saptamana incepe cu promisiuni amoroase deosebite. Distractiile abunda in jurul tau si la fel si pretendentii in ale iubirii de o vara sau de un an. Tot ce tine de iubire si implicatiile ei se va desfasura de acum incolo pe alte coordonate favorabile tie. Fii chibzuit si evita frivolitatile, exagerarile sau santajul emotional. Rezerva-ti momente si pentru un hobby.

GEMENI:
Este o zi controversata. Pe de o parte, discutiile cu persoanele din anturajul apropiat se desfasoara anost. Insa pe de alta parte, parca nu ai nevoie de cuvinte. Comunicarea este viciata la toate nivelurile, de aceea fii prudent. A doua parte a zilei iti aduce noutati la capitolul domestic. Este rost de imbunatairea ambientului casnic si de planuri marete alaturi de membrii familiei.

RAC: Prima parte a zilei este potrivita cumparaturilor marunte necesare traiului cotidian. Este bine sa cheltuiesti strictul necesar, intrucat exista sanse de fraudare, neplaceri ale produselor achizitionate sau pur si simplu te poti incurca in socoteli. Dupa-amiaza se intrezaresc dialoguri si intalniri placute cu prietenii apropiati sau cu rudele. Fii purdent in ganduri si vorbe.

LEU: Se intrezaresc noutati la capitolul financiar. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de pe urma eforturilor depuse la serviciu. Sunt momente bune, mai ales dupa-amiaza, de a te gandi pe indelete la noi variante de castig din activitati profesionale diverse. Insa, fereste-te sa faci planuri financiare care, deocamdata, nu au acoperire.

FECIOARA:
Ziua iti aduce dorinta de schimbare pe toate planurile vietii. Sunt momente favorabile pentru a te opri din iuresul cotidian si pentru a medita in tihna la situatiile in care esti implicat. Gandirea iti este obiectiva si ai putea avea revelatii deosebite. Noteaza intr-un jurnal cele aflate sau concluzionate astazi si creioneaza alte raporturi cu ceilalti si cu viata in general.

BALANTA: Anturajul este astazi o sursa de oboseala si neplaceri. Mai ales in prima parte a zilei este posibil sa iei o decizie ferma de a renunta la persoanele care te solicita nepermis de mult. Dupa-amiaza, recomandabil este sa te retragi in locuri linistite. Afectiunile sistemului digestiv si picioarelor se vor accentua, de aceea fii prudent si ingrijeste-te mai mult.

SCORPION:
Primele ore ale saptamanii iti aduc multa forfota in planul socio-profesional. Neplacerile intampinate in relatiile cu sefii sau cu autoritatile in general te vor duce cu gandul fie la schimbarea profesiei, a locului de munca, fie la a-ti redefini tu raportarea la conducere si respectarea ordinelor. Dupa-amiaza, un prieten drag iti va oferi consolare si sfaturi bune.

SAGETATOR: Debutul saptamanii contureaza un nou inceput in planul socio-profesional. Poate fi vorba despre primirea unor sarcini de lucru, care se vor desfasura pe un an de zile de acum incolo. Sefii te sustin, insa colegii tes in taina conflicte deosebite. Este bine sa tii cont si de reactiile celorlalti vizavi de schimbarile care ti se propun. Deciziile, lasa-le pentru zilele urmatoare.

CAPRICORN: Daca in prima parte a zilei esti prins in chestiunile materiale ale vietii cotidiene, orele amiezei iti vor schimba dispozitia si te vor deschide sufleteste catre domeniile imateriale. Ti se astern in fata culoare favorabile de a calatori in strainatate, de a colabora cu parteneri straini si de a studia pe termen lung. Fereste-te de a discuta intentiile tale cu prietenii.

VARSATOR: In urma discutiile purtate cu partenerul de viata sau colaboratorii profesionali te vei putea focaliza pe variantele de administrare si folosinta a banilor si bunurilor comune cu acestia. Incepe o etapa noua la capitolul financiar, fiind posibil sa primesti sprijin material substantial de la si prin altii, pentru cel putin un an de zile de acum incolo.

PESTI: Se intrezaresc noutati la capitolul partenerial. Posibil sa primesti oferte avantajoase de colaborare care se vor intinde pe un de zile de acum incolo. Indiferent ce tip de parteneriat ti se propune sau intuiesti ca ti se va propune este bine sa analizezi pe indelete despre ce este vorba. Chiar orienteaza-te sa ceri sfatul unui specialist si lasa deciziile finale pentru zilele urmatoare.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
912 locuitori

Duruitoarea Nouă este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Duruitoarea Nouă și Dumeni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Rîșcani și la 209 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 912 oameni. Satul Duruitoarea Nouă a fost menționat documentar în anul 1894.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.