18 june 2014, 16:28 Kaleidoscope views 14069
18 june 2014, 16:28 Kaleidoscope views 14069

19 octombrie 2014: O zi grea pentru omenire


 Foto: observator.tv

Un document secret scoate la iveală un pericol ce pîndeşte omenirea. O ploaie de pietre și de praf se va abate asupra planetei noastre.

Documentul a fost emis de Agenția Spațială Federală Rusă (Roscosmos). Aceasta avertizează guvernul rus să se pregătească de un potențial dezastru planetar.

Mai exact, pe 19 octombrie anul acesta o cometă, C/2013 A1 se pare că se va ciocni de Marte. Pînă aici nu pare a fi nici un pericol pentru noi. Totuşi, această cometă are circa 50 de kilometri lungime, iar în momentul impactului se vor degaja peste 20 de miliarde de megatone de energie.

Astfel, pe Marte se va crea un crater de peste 40 de kilometrie, iar palneta noastră va fi lovită de o ploaie de pietre și de praf. Raportul Roscosmos sugerează reprezentanților guvernului rus să ia măsuri pentru protejarea populației pentru că această ploaie de pietre și praf va fi ucigătoare.

Source: observator.tv

Keywords:

pericol , cosmos , omenirea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
3609 locuitori

Ţipala este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi, Ţipala și Bălţaţi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3609 oameni. Satul Ţipala a fost menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.