27 may 2014, 23:23 Kaleidoscope views 11291
27 may 2014, 23:23 Kaleidoscope views 11291

Horoscopul pentru 28 mai 2014


BERBEC: Astăzi este un moment bun să te concentrezi pe zona comunicării şi să-ţi configurezi în minte ceea ce îţi propui pentru perioada următoare, care este favorabilă începerii de noi studii, de proiecte literare şi de activităţi care ţin de mediul social în care activezi. Încearcă să aloci mai mult timp petrecut împreună cu fraţii şi surorile tale, dar şi dialogului cu aceştia.

TAUR: Începe o nouă perioadă în care banii şi administrarea bugetului sînt subiecte demne de atenţia ta. Informează-te înainte de a lua decizii financiare şi de a profita de oportunităţile ce se pot ivi în acest sector. Poţi fi motivat să depui mai mult efort la serviciu avînd promisiunea unei creşteri de salariu sau a unor surse noi de cîştig bănesc, dacă eşti pe cont propriu.

GEMENI: Fenomenul de Lună Nouă ce se petrece tocmai în semnul tău zodiacal îţi aduce şansa de a-ţi stabili proiecte legate de domeniul informaţional, de dezvoltare a unor idei pe care le ai sau chiar de a călători cu scopul de a întîlni oameni şi locuri interesante. Vei avea energia necesară implicării în aceste acţiuni, dar şi dispoziţia de a face o schimbare de imagine.

RAC: Începe o perioadă propice retragerii din tumultul social şi benefică odihnei şi activităţilor care te relaxează şi-ţi permit să te reconectezi mai uşor la sursele de îmbogăţire spirituală. Analizează-ţi atent dorinţele ascunse. De asemenea, poţi da o mînă de ajutor unor rude şi chiar unor persoane din proximitatea ta sau măcar le poţi oferi consilierea de care acestea au nevoie.

LEU: Aderarea la diverse grupuri şi asociaţii, socializarea şi găsirea unor noi prieteni sînt de aşteptat începînd de astăzi. Profită de ocazie, fii cît mai activ şi caută astfel persoane care te pot susţine în dezvoltarea planurilor tale de viitor, chiar dacă acest lucru înseamnă probabil o agendă mai încărcată sau deplasări frecvente. Este bine să nu scapi din vedere aspectele financiare.

FECIOARA: Demersurile privind cariera ta pot prinde contur de acum înainte, o dată cu faza de Lună Nouă în acest sector. Pune accent pe dialogurile cu persoanele care au un cuvînt important de spus în această direcţie şi negociază-ţi cu abilitate veniturile. Îţi poţi asuma uşor noi responsabilităţi la serviciu atîta timp cît te stimulează din punct de vedere intelectual şi promit o avansare.

BALANŢĂ: Ideile pe care le ai de ceva timp în legătură cu urmarea unor noi domenii de studiu se pot concretiza de acum în colo. De asemenea, poţi avea în vedere deplasări, eventual în străinătate, care să-ţi dea posibilitatea unei calificări noi sau chiar a unui nou loc de muncă, dar fii realist. Însă la fel de bine, te poţi ocupa acum doar de planurile tale de petrecere a vacanţei.

SCORPION: Se anunţă o perioada favorabilă activităţilor care-ţi aduc clarifcari privind banii, economiile dar şi investiţiile tale. Însă, înainte de orice decizie, verifică de două ori orice informaţie sau document. Revizuieşte-ţi cheltuielile, deschide acţiuni care au ca scop un partaj de bunuri, negociază asigurări. Fii deschis să discuţi despre mai vechile tale tensiuni emoţionale.

SĂGETĂTOR: Poţi avea în vedere legalizarea unei relaţii parteneriale, mai ales dacă simţi că depuneţi eforturi comune pentru materializarea dorinţelor voastre. Totuşi, e recomandabil să fii obiectiv privind aspectele care ţin de domeniul locativ şi să nu neglijezi părerea sau influenţa familiei. Propunerile de afaceri se cer şi ele bine analizate şi discutate înainte de orice angajament.

CAPRICORN: Dialogul cu cei de la locul de muncă, precum şi implicarea alături de aceştia în proiecte comune sînt favorizate începînd de astăzi şi nu sînt excluse mici deplasări în interes de serviciu. Se prefigurează o perioadă bună pentru a căuta noi surse de informare privind sănătatea ta, dar şi angajării unui antrenor personal pentru a te menţine în formă şi a fi instruit corect.

VĂRSĂTOR: Profită de ideile noi şi încearcă să le materializezi în sfera domeniului artistic şi să le expui publicului larg. Vacanţa şi activităţile care-ţi promit relaxare vor fi printre priorităţile tale, dar ai grijă să nu depăşeşti bugetul şi să contorizezi toate cheltuielile pe care acestea le implică. Mai multă socializare şi posibilele călătorii îţi pot scoate în cale o nouă poveste de dragoste.

PEŞTI: O dată cu Luna Nouă care se petrece în sectorul familiei şi al celui legat de spaţiul locativ, ai putea să începi să pui în practică planurile tale de renovare, reorganizare sau chiar de redecorare. Dacă ai în plan să investeşti într-o casă, alocă timp pentru a face cercetări privind posibile probleme legate de apă şi instalaţii. Alocă timp pentru consilierea şi ajutorarea părinţilor.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
741 locuitori

Grozasca este un sat din cadrul comunei Floriţoaia Veche, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 116 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 741 de oameni. Satul Grozasca a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.