|
Photo: romaniatv.net |
Profeţia despre Apocalipsa mayaşă a fost interpretată greşit. Iată ceea ce s-a produs cu adevărat în 2012!
La doi ani după ce isteria Apocalipsei mayașe a speriat o lume întreagă, noi informații despre tăblița din templul Tortuguero încep să apară. O nouă cercetare susține că tăblița în cauză a fost greșit interpretată și că de fapt anul 2012 prevestea începerea unei noi ere și nicidecum un sfîrșit al civilizației umane.
Expertul de origine germană Sven Gronemeyer susține că tăblița care s-a presupus că prevestea Apocalipsa este spartă și din această cauză sfîrșitul profeției nu s-a putut descifra. Consecința directă a fost că fiecare a interpretat cum a dorit sfîrşitul profeției și astfel s-a ajuns la concluzia că pe 21 decembrie 2012 se va produce sfîrșitul lumii.
Inscripția de la Tortuguero nu a prezentat niciodată un sfîrșit al lumii, ci a anunțat că odată cu sfîrşitul anului 2012, zeul Bolon Yokte coboară pe Terra pentru ca mai apoi o nouă eră să înceapă. Conform credinței mayașilor, această era trebuie să fie una a prosperității, dar și al spiritualității, care va înlocui treptat materialismul devastator care a caracterizat omenirea în era precedentă. Această schimbare majoră nu se produce brusc și începutul va fi unul greoi, dar odată cu trecerea timpului conștientizarea oamenilor va deveni o realitate și astfel întreaga percepție asupra vieții se va schimba, scrie Efemeride.
Cel mai ciudat este faptul că niciun cercetător nu poate spune cu exactitate cine este misteriosul zeu Bolon Yokte și nici motivul pentru care a invocat marea schimbare din 2012.
În tradiția mayașă, zeul în cauză este cel care s-a ocupat cu creația. Chiar dacă anumite voci l-au comparat cu Iisus, Bolon Yokte nu și-a făcut simțită prezența pe Terra așa cum în urmă cu 2000 de ani Iisus a lăsat moștenire omenirii calea spre lumină. Titulatura de Bolon Yokte este adesea legată de zeul aztec Quetzal Coatl, şarpele cu pene ( cunoscut sub numele de Kukulkan la mayaşi )
În cartea "Amprentele Zeilor" Graham Hancock îl descrie pe Quetzal Coatl ca fiind un om cu barbă albă. Interesant este ca Iisus este prezentat de multe ori ca fiind un om cu barbă albă, iar unii mormoni cred că de fapt Iisus a fost Kukulkan.
Sînt cam multe similitudini pentru a trece cu vederea faptul că Bolon Yokte putea fi una şi aceeaşi persoană cu Iisus Hristos.
Şi să nu uităm versetul din Geneză 1:26 :
"Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpînească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se tîrăsc pe pămînt şi tot pămîntul!"
mayasi Profeția despre Apocalipsa mayașă a fost interpretată greșit. Iată ceea ce s a produs cu adevărat în 2012!
"Iisus Hristos a fost prezent la facerea lumii. El este una şi aceeaşi persoană cu Bolon Yokte cel care în curînd va veni pe nori pentru promisa judecata şi stabilirea lumii noi." scrie Graham Hancock.
Source:
- Важное объявление для граждан Молдовы в Израиле, касающееся водительских прав
- Важное сообщение посольства Великобритании в Молдове
- Как отказаться от второго гражданства?
- Правительство организует ярмарку вакансий
- МИД выразил соболезнования в связи с гибелью гражданки Молдовы в результате теракта в Тель-Авиве
- Молдаванка погибла в результате теракта в Тель-Авиве
- Овес - эликсир жизни
- Женщина спасла льва до того, как он ушёл с этого мира и он трогательно попрощался с ней
- Хирурги разработали рецепт супа, чтобы пациенты худели перед операцией
- Всю жизнь я делал то, что велело сердце - Куклачев
- Кто был первым полярным исследователем?
- Желаемая личность: можно ли изменить мышление и поведение
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1607
- Populația:
- 1714 locuitori
Vărăncău este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Cremene, Vărăncău și Slobozia-Vărăncău. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1714 oameni. Satul Vărăncău a fost menționat documentar în anul 1607.
Comments
(0)