02 august 2015, 10:00 Kaleidoscope views 16621
Obiect misterios, fotografiat pe cerul Marii Britanii
Photo: antena3.ro
02 august 2015, 10:00 Kaleidoscope views 16621

Obiect misterios, fotografiat pe cerul Marii Britanii

Un fotograf amator din Marea Britanie a surprins într-una dintre fotografiile sale un obiect misterios, de culoare galbenă, despre care pasionaţii de OZN-uri susţin că ar fi de natură extraterestră.

Michael Potter le-a povestit jurnaliştilor de la mirror.co.uk că fotografia formaţiunile noroase de deasupra staţiunii Mount's Bay, din Cornwall, cînd a făcut acea poză.

Însă abia după ce a ajuns acasă şi a descărcat fotografiile şi-a dat seama ce a surprins cu obiectivul aparatului său de fotografiat.

"Am uploadat fotografiile pe laptop şi apoi am decis să şterg această imagine din cauza unei pete de lumină. Dar am observat ceva ciudat în stînga fotografiei, despre care am crezut că este fie un avion, fie soarele care strălucea printre nori", povesteşte Michael Potter.

"Am mărit fotografia şi am rămas uimit de ceea ce am văzut", mai spune bărbatul.

"Am arătat imaginea prietenilor mei şi am explorat orice opţiune, de la lentilele murdare, la norii care luminează un avion şi chiar pînă la un meteorit. Dar am făcut 40 de fotografii în acea zi şi doar în asta apare obiectul ciudat. Fotografia nu a fost prelucrată, aşa că ce este acolo?", se întreabă Michael.

Experţii dau însă lămuriri şi spun că, cel mai probabil, bărbatul a fotografiat un meteor în descompunere.

Source: www.antena3.ro

Keywords:

Mister , ozn , Marea Britanie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1837
Populația:
1476 locuitori

Alexăndreni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Heciul Vechi, Țipletești, Țiplești, Alexăndreni, Grigorești. Localitatea este situată pe malul stîng al rîului Răut, la 46 km de oraşul Sîngerei şi la 148 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Alexăndreni a fost întemeiat în anul 1837.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.