30 december 2014, 14:34 Kaleidoscope views 18005
30 december 2014, 14:34 Kaleidoscope views 18005

Oamenii de știință: în curînd în lume nu vor rămîne femei cu picioare mici


Foto: informing.ru

Oamenii de știință spun că doamnele cu piciorul mic vor deveni în curînd un lucru de domeniul trecutului. Conform unui nou studiu, în ultimii 20 de ani, mărimea pantofilor pentru femei a crescut de la mărimea 36.5 la 38. Dacă veți compara picioarele femeilor moderne, cu picioarele bunicilor lor devine evident că doamnele poartă acum pantofi cu 2 centimetri mai mari decît predecesoarele lor.

Cercetătorii spun că fenomenul este unul normal, pentru că oamenii moderni se dezvoltă mult mai repede. Dar de fapt femeile însele sînt afectate de aceste schimbări, căci cu greu găsesc în magazine pantofi de mărimea necesară.

75 % din femeile cu piciorul mare au mărturisit că se confruntă în mod regulat cu probleme similare. Cele mai multe dintre ele poartă pantofi cu mărimea pînă la 41.

Mult mai prost stau lucrurile pentru femeile, care poartă mărimi peste 41. Jumătate dintre respondenți se simt umiliți atunci cînd spun vînzătorului mărimea piciorului, iar pentru 42% dintre ele cumpărăturile se termină în lacrimi și accese de furie.

Source: informing.ru

Keywords:

femei , studiu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
510 locuitori

Novosavițcaia este o localitate stație de cale ferată din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Slobozia și la 97 km de Chișinău. Populaţia stației de cale ferată Novosavițcaia alcătuia 510 oameni în anul 2004. Localitatea stație de cale ferată Novosavițcaia a fost inaugurată în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.