Go to section: Music
30 june 2013, 13:21 Music views 11159
30 june 2013, 13:21 Music views 11159

Cezar Stratan va cînta în dulcele grai moldovenesc

Foto: libertatea.ro 

După ce Cleopatra (12 ani), fiica sa, a ajuns în Cartea Recordurilor datorită notabilelor performanţe muzicale înregistrate pe cînd avea doar 3 ani şi jumătate, Pavel Stratan se pregăteşte să îl scoată la rampă şi pe mezinul familiei, Cezar, care, la doar 4 ani, este un adevărat copil-orchestră.

La proiectul muzical al puştiului de numai 4 ani s-a lucrat în secret, sub supravegherea unei prestigioase case de discuri şi, conform planului, Cezar va avea parte de o lansare la nivel internaţional.

Amintim Japonia, Taiwan, Coreea de Sud, Mexic şi Spania, ţări în care, în urmă cu mai mulţi ani, şi melodiile surorii sale, Cleopatra Stratan, printre care inegalabila “Ghiţă”, făceau ravagii în topuri de profil: “Nu vă pot divulga numele single-ului, pentru că sînt reguli contractuale. Deocamdată, sîntem în vacanţă, însă la sfîrşitul lui iulie, Cezar va intra în studio pentru a imprima, iar melodiile vor fi masterizate în afara ţării. În august se va realiza şi videoclipul single-ului. Nu este exclus să filmăm în mai multe ţări, ţinînd cont de tema melodiei, una plină de simboluri specifice mai multor zone de pe glob”.

Pavel Stratan este convins că şi simpaticul său băiat va da lovitura, căci aşchia nu sare departe de trunchi: “Cezar va păstra în cîntec dulcele grai moldovenesc. Închei prin a vă promite că va fi cea mai răsunătoare lansare din acest an”, a mai spus Pavel.

În plus, cum Cleopatra are scoasă pe piaţă o păpuşă cu chipul ei, aşa şi Cezar va avea propria linie de haine, dar şi de jucării.

 

Sursa: libertatea.ro

Keywords:

muzica , record

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
258 locuitori

Reteni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Reteni a fost menționat documentar în anul 1569.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.