Go to section: Music
27 april 2023, 09:30 Music views 1348
Iuliana Beregoi, de nerecunoscut în noul său videoclip
27 april 2023, 09:30 Music views 1348

Iuliana Beregoi, de nerecunoscut în noul său videoclip

Idolul adolescenților din Republica Moldova și România, dar și al părinților lor, Iuliana Beregoi este un model pentru cei care o urmăresc.

După ce și-a cucerit fanii cu filmul „Două inimi”, acum a lansat o nouă piesă în engleză, o colaborare muzicală, pentru care a filmat un videoclip complet inedit.

Iuliana Beregoi (18 ani) tocmai a lansat cel mai nou videoclip la piesa „Problem”, o melodie în limba engleză, în colaborare cu exoticul artist Erik Frank.

„Nu mă așteptam la așa ceva, să iasă atîît de real clipul, deoarece am filmat pe un fundal verde și a trebuit să-mi imaginez absolut tot ce se află în jurul meu. Problema este deja piesa mea preferată dintre toate, la fel și clipul”, declară artista despre noul ei single.

Pentru acest videoclip, Iuliana a folosit cîteva peruci și a apelat la accesorii pentru a fi cît mai cool, fiind de nerecunoscut, scrie click.ro.

Mixton Music, casa de discuri a artistei, și-a dorit o abordare mai specială pentru noul single, așa că a apelat la o echipă din Los Angeles, Statele Unite, pentru producția muzicală a piesei, echipă din care face parte și producatorul român Mădălin Roșioru, cel care a colaborat cu David Guetta.

Exoticul artist Erik Frank a compus melodia și a contribuit cu flow-ul lui, făcîndu-și auzită vocea pe piesă. Pentru realizarea videoclipului a fost ales regizorul Cristi Roman, un regizor nou cu o viziune fresh. Clipul a fost filmat în totalitate într-un studio virtual 3D.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
921 locuitori

Ghioltosu este un sat din cadrul comunei Ţiganca, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 921 de oameni. Satul Ghioltosu a fost menționat documentar în anul 1453.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.