Go to section: Music
09 september 2021, 14:00 Music views 2469
Nata Boboc a lansat o nouă piesă împotriva avortului
09 september 2021, 14:00 Music views 2469

Nata Boboc a lansat o nouă piesă împotriva avortului

Cunoscuta interpretă, prezentatoare de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc, a lansat astăzi o nouă melodie "Mamă, NU MĂ UCIDE!", dedicată problemei avortului și care ne îndeamnă să contribuim la oprirea omorîrii copiilor nevinovați.

"Mai repede! Trebuie să oprim moartea copiilor", a scris Nata Boboc, îndemnînd utilizatorii să împărtășească această creație cu prietenii și cunoscuții din întreaga lume pentru a reuși să salvăm viața cuiva!

"Distribuie cîntecul în întreaga lume!", a îndemnat ea.

Nata Boboc a rugat, de asemenea, mamele care nu au îndrăznit să-și omoare copilul, chiar dacă diagnosticul a răsunat amenințător, fapt pentru care se închină pînă la pămînt, să spună ce le-a oprit, pentru că comentariul lor este foarte necesar cuiva acum!

Reamintim că interpreta, prezentatoarea de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc este autoarea noului proiect "Sînt mamă" pe portal Noi.md, care a fost lansat în acest an la 1 iunie – de Ziua Internațională a Copilului.

În cadrul proiectului "Sînt mamă", pe portalul Noi.md sînt difuzate emisiuni educaționale, dedicate în primul rînd femeilor și nu numai.
Reprezentanți din domeniul medicinei și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci benevole, istovitoare și neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă".

Source: noi.md

Keywords:

piesă , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1692
Populația:
21 locuitori

Pojarna este un sat din cadrul comunei Sinești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 74 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de locuitori. Satul Pojarna a fost menționat documentar în anul 1692.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.