Go to section: Music
21 may 2021, 12:40 Music views 4070
Natalia Gordienko va ajunge în Cartea Recordurilor Guinness
21 may 2021, 12:40 Music views 4070

Natalia Gordienko va ajunge în Cartea Recordurilor Guinness

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după ce de-a doua semifinală a concursului Eurovision, reprezentanta Moldovei, Natalia Gordienko, a declarat că a reușit să doboare un record. Aceasta susține că ultima notă din piesă a durat 17 secunde, fiind cea mai lungă din istoria concursului.

„Am reușit cea mai lungă notă. Am reușit recordul Guiness al Eurovision-ului, ultima notă a durat 17 secunde, a fost cea mai lungă notă”, a declarat Natalia Gordienko.

Potrivit site-ului eurovision.tv, cea mai lungă notă interpretată pînă astăzi în cadrul concursului a durat 13 secunde, performanța fiind reușită în 1992 de către reprezentanta Maltei.

Menționăm că Moldova s-a calificat în finala concursului Eurovision 2021 alături de alte nouă țări care au fost votate de public pentru a merge mai departe în competiție.

Finala concursului va avea loc sîmbătă, 22 mai.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
1143 locuitori

Aluatu este un sat şi comună din raionul Taraclia. Aluatu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1143 de oameni. Satul Aluatu a fost menționat documentar în anul 1806.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.