Go to section: Music
11 march 2012, 12:05 Music views 6657
11 march 2012, 12:05 Music views 6657

Moldovenii de la „Millenium” înving în Lituania

Formaţia Millenium s-a întors victorioasă de la concursul internaţional de muzică uşoară Kaunas-Talente 2012, din Lituania. Trupa din Moldova a concurat cu reprezentanţi din 16 ţări şi a reuşit să cucerească trofeul şi două locuri întîi, la categoria "solişti", informează publika.md.

Colectivul a primit invitaţia de a participa la concertul cu prilejul Zilei oraşului Petrozavodsk, din Federaţia Rusă, precum şi de a concerta în Austria, Turcia, Italia, Ucraina şi Letonia.

Participarea la concurs a trupei moldoveneşti a fost posibilă graţie susţinerii Campaniei Naţionale "Iubesc Moldova", condusă de Igor Dodon. Vlad Gorgos, producătorul formaţiei a mulţumit pentru susţinerea acordată, menţionănd că prin asemenea gesturi de binefacere talentele din Moldova ajung să fie cunoscute în lume.

Formaţia Millenium a fost creată la Chișinău în aprilie 1997, de către Vlad Gorgos. Trupa are în palmares mai multe trofee cîştigate la concursurile europene.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1442
Populația:
3044 locuitori

Mileşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Mileşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Nisporeni și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3044 de oameni. Satul Mileşti a fost menționat documentar în anul 1442.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.