Go to section: Music
29 january 2019, 15:05 Music views 15774
Dan Bălan cîntă în duet cu un tînăr ucrainean (Video)
29 january 2019, 15:05 Music views 15774

Dan Bălan cîntă în duet cu un tînăr ucrainean (Video)

Moment neaşteptat pentru Dan Bălan la show-ul Vocea Ucrainei. Un tînăr de 23 de ani, originar din oraşul Harkov, a interpretat melodia îndrăgită şi cunoscută din repertoriul său -"Liubi". Concurentul a reuşit să impresioneze publicul cu prestaţia sa, dar şi să întoarcă două scaune ale juraţilor - Dan Balan şi Monatik.

Dan a fost impresionat de maniera în care tînărul i-a interpretat melodia.

După care, Tina Karol l-a convins pe interpretul moldovean să urce pe scenă alături de concurent şi să ofere un master-class pentru public.

Chiar dacă melodia cîntată a fost a lui Dan Balan, tînărul din Ucraina a ales să meargă în echipa lui Monatik. Alegerea i-a surprins pe juraţi.

Starul moldovean Dan Balan participă pentru prima oară în calitate de jurat la show-ul Vocea Ucrainei. Producătorul emisiunii, Vladimir Zavadiuk, a spus pentru presa ucraineană că Dan Bălan va scrie o piesă pentru un concurent înscris în competiţie.

Source: publika.md

Keywords:

Dan Bălan , muzica , duet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1797
Populația:
408 locuitori

Valea lui Vlad este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Sîngerei și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 408 oameni. Satul Valea lui Vlad a fost menționat documentar în 1797.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.