Go to section: Music
06 july 2012, 09:59 Music views 5399
06 july 2012, 09:59 Music views 5399

Constantin Moscovici şi trupa ”Lume” au lansat un nou videoclip comun

Constantin Moscovici şi trupa ”Lume” au lansat un nou videoclip "Letniaia zapekanka". Potrivit interpreţilor, filmările au avut loc în Turcia, în oraşul însorit Alanya. "Piesa în sine are un mesaj simplu de vară – despre odihna la mare. De aceea, am decis cu băieţii să filmăm clipul video în Turcia. În clip se va putea vedea diferite momente amuzante Am filmat şi cu o paraşută, şi în piscină sub apă. În general, sîntem mulţumiţi de călătorie şi ne-am întors în Moldova plini de emoţii pozitive", a povestit membra trupei Irina Tarasiuc. De asemenea, ea a menţionat că regizorul videoclipului a fost Ian Onică.

"Mi-a fost foarte uşor să lucrez cu tinerii. Pe mine nu m-a jenat deloc vîrsta lor, precum şi faptul că nu sînt atît de renumiţi. Niciodată nu mă distanţez după aceste principii. Dimpotrivă, sprijin cum pot cu bucurie talentele începătoare", a spus Moscovici.

De reamintit că aceasta nu este prima melodie înregistrată în comun de către Constantin Moscovici cu trupa ”Lume”. În această primăvară, ei au lansat piesa intitulată "Vesennee Obostrenie".

 

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1466
Populaţia:
781 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 1.40 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.31 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Horoişte şi Horodişte. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 36 km de oraşul Rezina şi la 85 km de Chișinău.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.