Go to section: Music
30 january 2018, 17:10 Music views 13233
Moldova va concura în a doua semifinală Eurovision 2018
30 january 2018, 17:10 Music views 13233

Moldova va concura în a doua semifinală Eurovision 2018

Piesa care va reprezenta ţara noastră la Eurovision 2018 intră în a doua semifinală a concursului, în prima parte a show-ului de la 10 mai.

Totodată, în prima parte, din cea de-a doua semifinală vor evolua pe scenă concurenții din Australia, Rusia, Serbia, Danemarca, România, Norvegia, San Marino, Olanda, iar în cea de-a doua parte – artiștii din Muntenegru, Suedia, Ungaria, Malta, Letonia, Georgia, Polonia, Slovenia, și Ucraina. A doua semifinală va avea loc la 10 mai.

În prima semifinală, la 8 mai, vor evolua reprezentanții din Belarus, Bulgaria, Lituania, Albania, Cehia, Belgia, Islanda, Azerbaidjan, Israel, Estonia (toate în prima parte a primei semifinale), precum și cei din Elveția, Finlanda, Austria, Irlanda, Armenia, Cipru, Croația, Grecia și Macedonia (în a doua parte).

Anul acesta, la Eurovision participă 43 de ţări, dintre care 19 concurează în prima semifinală, cea de la 8 mai, iar 18 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, la 10 mai.

Finala se va desfășura la 12 mai.

Source: noi.md

Keywords:

muzica , concurs , Eurovision

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
663 locuitori

Secăreni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Secăreni și Cornești. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 663 de oameni. Satul Secăreni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.