Go to section: Music
16 november 2017, 12:15 Music views 7970
Carla’s Dreams jubilează milionul de fani pe YouTube, lansînd piesa “Frica”
16 november 2017, 12:15 Music views 7970

Carla’s Dreams jubilează milionul de fani pe YouTube, lansînd piesa “Frica”

O nouă creație ieșită de sub „penița" celor de la Carla's Dreams cu un videoclip savuros de la Roman Burlaca. Artiștii moldoveni lansează videoclipul la piesa „Frica", creație despre teama de a fi înșelat și de a da curs propriilor gînduri ascunse.

„O piesă despre o frică despre care se tace, o frica ascunsă adînc", a comentat Carlas pe pagina de Facebook.

Piesa apare la o zi după ce Carla's Dreams a adunat un milion de abonați pe contul de Youtube. „Nu știm cum vouă, dar nouă ne este complicat să ne imaginăm 1.000.000 de oameni. Chiar. Dar vă asigurăm că senzația noastră de gratitudine este personală, de un milion de ori. Mulțumiri tuturor celor au crezut și cred în noi", și-au mulțumit ei fanii.

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1491
Populația:
1261 locuitori

Japca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Bursuc și Japca. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Florești și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1261 de oameni. Satul Japca a fost menționat documentar în anul 1491.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.