Go to section: Music
16 january 2017, 10:30 Music views 7761
Ionel Istrati a lansat un nou videoclip (Video)
16 january 2017, 10:30 Music views 7761

Ionel Istrati a lansat un nou videoclip (Video)

O săptămînă și jumătate a petrecut în Siberia interpretul moldovean Ionel Istrati. Totul pentru filmările unui nou clip la piesa "Cine sunt eu". Premiera a avut loc ieri.

Videoclipul a fost filmat în Districtul autonom Iamalia-Neneția din Rusia. Pentru a ajunge la destinaţie, echipa de filmare a zburat cu avionul, apoi a mers cu camionul 10 ore prin tundra acoperită de zăpadă.

"Un sătuc foarte micuț. Are mai puțin de 100 de locuitori. Am mîncat pentru prima oară carne din cerb. E o experiență foarte frumoasă care nu am să o uit niciodată", a spus interpretul Ionel Istrati.

Filmările nu au fost deloc uşoare, susține artistul, întrucît afară erau minus 35 de grade Celsius, iar el a trebuit să poarte un costum care cîntărea 11 kilograme.

"Piesa o am de mai mulţi ani, dar am aşteptat să-i vină rîndul. Trebuia să mă maturizez ca să o interpretez. Sper ca fiecare din noi se va regăsi în acestă piesă", a spus Istrati.

Autorul piesei "Cine sunt eu" este Alexei Palamarciuc, care a semnat și compoziţia "Te iubesc" a lui Ionel Istrate.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2248 locuitori

Burlăceni este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Greceni și Burlăceni. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Cahul și la 187 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2248 de oameni. Satul Burlăceni a fost menționat documentar în anul 1806.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.