Go to section: Music
27 june 2016, 16:45 Music views 6133
Natan revine cu o piesă romantică de vară
27 june 2016, 16:45 Music views 6133

Natan revine cu o piesă romantică de vară

Interpretul autohton Eugen Doibani, cunoscut sub numele Natan, a lansat un nou hit. „Timpul" este o piesă romantică, cu care artistul speră să-și cucerească fanii în această vară.

Piesa a fost lansată recent și atît textul, cît și muzica îi aparțin lui Natan. „Piesa transmite un șir de mesaje de dragoste. Unul dintre cele mai importante ar fi faptul că, atunci cînd ne îndrăgostim, facem tot posibilul ca să păstrăm acest sentiment, iar timpul parcă se oprește pentru noi și cei din jur, rămînîndu-ne doar să trăim aceste clipe cît mai frumos", a declarat Natan, intervievat de NOI.md.

Potrivit interpretului, aceasta este o piesă de vară, în stilul EDM, trap și pop. „În cel mai apropiat timp, va urma și videoclipul piesei, cu o tematică etno-progresivă", a menționat artistul.

Natan promite noi lansări fierbinți în această vară, alături de alți interpreți autohtoni.

Source: www.noi.md

Keywords:

muzica , piesă , Natan

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1555
Populația:
1906 locuitori

Brînzenii Vechi este un sat din cadrul comunei Brînzenii Noi, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 38 km de orașul Telenești şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1906 oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1555.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.