Go to section: Music
06 february 2016, 16:55 Music views 63322
”Eroina” lui Carla's Dreams, pe locul 1 în Rusia și Ucraina!
06 february 2016, 16:55 Music views 63322

”Eroina” lui Carla's Dreams, pe locul 1 în Rusia și Ucraina!

Carla's Dreams a început cu Moldova, apoi a continuat în România, iar acum și în alte țări foste comuniste devine celebru. Vorbim de cucerirea publicului de către artistul moldovean, numele căruia rămîne o enigmă pînă astăzi.

Un remix la piesa ”Eroina” a ajuns pe primul loc în topul Shazam din Rusia, dar și din Ucraina. Piesa e ascultată într-o nebunie de ruși și ucraineni, chiar dacă e în limba română, iar la nivel mondial melodia e pe locul 45, în același top, la accesări.

Totuși, deși cea mai mare popularitate o are în Moldova și România, Carla's Dreams nu este pe primul loc în topul Shazam din aceste țări.

Source: kankan.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1653
Populația:
1334 locuitori

Onişcani este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sverida și Onişcani. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Călărași și la 81 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1334 de oameni.Satul Onișcani a fost menționat documentar în anul 1653.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.