Go to section: Music
06 february 2016, 16:55 Music views 63147
”Eroina” lui Carla's Dreams, pe locul 1 în Rusia și Ucraina!
06 february 2016, 16:55 Music views 63147

”Eroina” lui Carla's Dreams, pe locul 1 în Rusia și Ucraina!

Carla's Dreams a început cu Moldova, apoi a continuat în România, iar acum și în alte țări foste comuniste devine celebru. Vorbim de cucerirea publicului de către artistul moldovean, numele căruia rămîne o enigmă pînă astăzi.

Un remix la piesa ”Eroina” a ajuns pe primul loc în topul Shazam din Rusia, dar și din Ucraina. Piesa e ascultată într-o nebunie de ruși și ucraineni, chiar dacă e în limba română, iar la nivel mondial melodia e pe locul 45, în același top, la accesări.

Totuși, deși cea mai mare popularitate o are în Moldova și România, Carla's Dreams nu este pe primul loc în topul Shazam din aceste țări.

Source: kankan.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
263 locuitori

Buciuşca este un sat din cadrul comunei Saharna Nouă, raionul Rezina. Satul Buciuşca este amplasat pe malul drept al rîului Nistru, este situat la o distanță de 22 km de oraşul Rezina şi la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1522.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.