Go to section: Music
18 april 2016, 17:23 Music views 6649
Ruta Duduma, din Letonia, va cînta la Chișinău
18 april 2016, 17:23 Music views 6649

Ruta Duduma, din Letonia, va cînta la Chișinău

Pe 21 aprilie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici" va avea loc o nouă ediție, cea de-a IV-a, a proiectului muzical „Jazz'n Chișinău".

Vor participa artiști deja îndrăgiți, invitați mai noi și o vocalistă din Letonia, informează NOI.md.

În ediția din anul curent, pe scenă vor urca membrii proiectului: Valeriu Culea, Igor Varicas, Vasile Mărgineanu, alături de vocalistele Ana-Maria Surguci, Victoria Peștereanu și pentru prima dată va fi și Cristina Pintilie. Drept invitat special va fi artista din Letonia, Ruta Duduma.

Potrivit organizatorilor, va fi un concert vocal, unde se vor interpreta doar compoziții proprii. Aproximativ șase compoziții ce vor răsuna pe scenă sînt scrise de liderul proiectului – Valeriu Culea. Restul compozițiilor au fost scrise în colaborare cu Ruta.

Concertul va începe la ora 19.00.

Source: www.noi.md

Keywords:

muzica , concert , Letonia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
2843 locuitori

Drochia este un sat şi comună din raionul Drochia. Drochia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2843 de oameni. Satul Drochia a fost menționat documentar în anul 1777.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.