Go to section: Music
19 november 2015, 15:15 Music views 6595
Trei concurenți s-au înscris deja la etapa națională „Eurovision 2016”
19 november 2015, 15:15 Music views 6595

Trei concurenți s-au înscris deja la etapa națională „Eurovision 2016”

La scurt timp după ce a fost dat startul înscrierilor la etapa națională a Concursului Muzical „Eurovision 2016", organizatorii anunță că în cursă s-au înscris deja trei concurenți, dornici de a reprezenta Moldova în Suedia, relatează NOI.md cu referire la trm.md.

De asemenea, au fost introduse și mici modificări în regulamentul de participare la etapa națională a concursului. Dacă inițial se anunțase că se pot înscrie doar interpreți care dețin cetățenia Republicii Moldova, acum, conform Regulamentului cu privire la desfășurarea selecției naționale, pot participa și persoane străine. Astfel, în cazul colaborărilor se admit cetățeni ai altor state cu condiția ca ei să evolueze în duet sau în grup cu interpreți autohtoni.

Source: www.noi.md

Keywords:

Eurovision , 2016 , muzica , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
40 locuitori

Ciobanovca este un sat din cadrul comunei Grinăuți, raionul Rîşcani. Satul este situat la 35 km de orașul Rîșcani și la 162 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 40 de locuitori. Satul Ciobanovca a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.