26 december 2023, 17:00 Celebrities views 1320
Sabina Rusnac și pasiunea ei pentru mîncarea sănătoasă
26 december 2023, 17:00 Celebrities views 1320

Sabina Rusnac și pasiunea ei pentru mîncarea sănătoasă

De cîțiva ani, inspiră și motivează moldovenii să aleagă mîncarea sănătoasă și chiar să o gătească acasă, din cele mai simple ingrediente. De cîteva luni, și-a deschis propriul bistro, unde oamenii se delectează cu adevărate opere culinare.

Sabina Rusnac este food bloggerul și antreprenoarea pentru care stilul de viață sănătos este o prioritate. Și-a transpus visul în realitate, iar acum adună aprecieri din partea oamenilor, care o urmăresc și îi vizitează localul. Spune că se simte bine în postura pe care o are, își iubește familia și că nu se vede departe de casă, chiar dacă are oameni dragi plecați peste hotare.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9063 locuitori

Cupcini este un oraş în Raionul Edineţ, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii,  străbătut de rîul Ciuhur, oraşul Cupcini este situat la o distanţă de 194 km de Chișinău. Conform datelor statistice, în anul 2008, populaţia oraşului constituia 9063 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1431, cînd Alexandru cel Bun întărea stăpînirea asupra „vadului de piatră de pe Ciuhur” lui Cupcici vornic, a cărui nume îl ia satul.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.