11 july 2023, 17:00 Celebrities views 1074
Cunoscuta actriță, Svetlana Tuz, la o frumoasă aniversare
11 july 2023, 17:00 Celebrities views 1074

Cunoscuta actriță, Svetlana Tuz, la o frumoasă aniversare

Svetlana Tuz, o cunoscută actriță a Teatrului Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov”, Artista Poporului R. Moldova, împlinește astăzi 75 de ani.

Ea a absolvit Institutul de Teatru ”Karpenko-Karoliov” din Kiev și a jucat în teatrul Hmelnițki.

Svetlana Tuz deține titlul de Maestru în Artă al Republicii Moldova.

De-a lungul carierei sale la Teatrul Cehov, a interpretat multe roluri pentru care publicul a ajuns să o îndrăgească. Svetlana Tuz are în spate 50 de ani de muncă dezinteresată pe scenă, în care a depus multă Energie, Dedicație, Creativitate, Talent, fapt pentru care a fost mereu iubită de public și aplaudată de spectatori.

"Am muncit toată viața mea. Teatrul este viața mea, am oferit spectatorului o parte din mine și din trăirile mele în fiecare spectacol jucat. Am fost și rămîn sinceră cu mine și cu publicul meu, așa voi rămîne: cinstită, muncitoare și.... cu un simț al demnității", - a subliniat Artista Poporului, Svetlana Tuz, în cadrul unei discuții cu Noi.md.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1914
Populația:
1369 locuitori

Vladimirovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Slobozia și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 1369 de oameni în anul 2004. Satul Vladimirovca a fost înființat în anul 1914.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.