22 february 2013, 11:58 Celebrities views 15541
22 february 2013, 11:58 Celebrities views 15541

Moldoveanca Anastasia Lazariuc - etalon de frumuseţe şi eleganţă


Foto: jurnalul.ro

Anastasia Lazariuc a impresionat mii de oameni veniţi să o privească şi să o asculte în cadrul concertului recent pe care l-a susţinut la Chişinău. Frumoasa cîntăreaţă, pentru care timpul parcă stă în loc, a urcat pe scenă îmbrăcînd o rochie elegantă, din mătase naturală ciclam, realizată de îndrăgitul designer Mirela Stelea, scrie jurnalul.ro.

Artista este una din clientele fidele ale atelierului Mirela Stelea din Bucureşti de unde îşi actualizează garderoba cu cele mai noi apariţii vestimentare, dar îşi şi comandă rochii, pentru modelul cărora se consultă cu designerul. De această dată, Anastasia şi-a dorit o rochie într-o culoare vie, pastelată, iar rezultatul i-a oferit un look proaspăt, adolescentin.

Creaţia este realizată din mătase foarte fină, cu suprapuneri de material, talia fiind pusă în valoare de o centură din mătase argintie.

"Anastasia este un etalon de frumuseţe şi de eleganţă. Arată minunat, atît într-o rochie neagră, cît şi purtînd culoare. Rochia ciclam creată special pentru ea este o dovadă de îndrăzneală şi exuberanţă. Are un spirit tînăr şi o jovialitate în privire pe care n-am mai întîlnit-o pana acum. Sunt onorată că Anastasia a ales să-mi poarte creaţiile", declară Mirela Stelea.

Apariţia artistei a generat ropote de aplauze, iar, la finalul spectacolului, Anastasia a primit zeci de buchete de flori de la admiratori.

Anastasia Lazariuc s-a numărat, de altfel, printre invitaţii prezenţi la inaugurarea showroom-ului Mirela Stelea din Bucureşti. Artista a sosit atunci alături de fiica ei, Ileana, dar şi de Ion Ţiriac şi de fiul acestuia, Ion Ion.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
114 locuitori

Lazo este un sat din cadrul comunei Alava, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 114 oameni. Satul Lazo a fost atestat în 1830 cu denumirea Iacobstal.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.