26 november 2020, 18:20 Celebrities views 3953
Ceremonia de rămas-bun cu istoricul Serghei Nazaria va avea loc mîine
26 november 2020, 18:20 Celebrities views 3953

Ceremonia de rămas-bun cu istoricul Serghei Nazaria va avea loc mîine

Toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe istoricul Serghei Nazaria își vor putea lua rămas-bun în cadrul unei ceremonii funerare care va avea loc vineri, 27 noiembrie, între orele 16.00-18.00.

Ceremonia va avea loc în Sala Ritus (adresa: mun. Chișinău, str. Doina 193, sala nr. 3).

Potrivit dorinței familiei îndoliate, cei care își vor lua adio de la Sergiu Nazaria vor depune doar flori vii, fără obișnuitele coroane.

Membrii familiei au adus mulțumiri pentru transferurile bănești, omagiile de recunoștință și sincerele aprecieri ale vieții și activității lui Sergiu Nazaria.

Menționăm că renumitul istoric moldovean Serghei Nazaria a decedat la 25 noiembrie. Serghei Nazaria este doctor în științe istorice, autor al multor cărți și studii despre istoria Republicii Moldova. Serghei Nazaria este Cavaler al Ordinului de Prietenie al Rusiei. De asemenea, a fost distins cu cea mai înaltă distincție a Moldovei - Ordinul Republicii.

Source: noi.md

Keywords:

personalitati , moarte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
1019 locuitori

Voroteţ este un sat din cadrul comunei Chiperceni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1019 oameni. Satul Voroteț a fost menționat documentar în anul 1667.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.