28 june 2016, 15:45 Celebrities views 6093
Victoria Lungu vorbește deschis despre credință, frumusețe și concertul aniversar (Video)
28 june 2016, 15:45 Celebrities views 6093

Victoria Lungu vorbește deschis despre credință, frumusețe și concertul aniversar (Video)

A găsit un loc sigur de refugiu în rugăciune, investește mult în călătorii și felul în care arată și este un om împlinit cu ceea ce a obținut. Anume așa o putem vedea pe Victoria Lungu de cîțiva ani, de cînd a realizat că „noi sîntem cele mai importante ființe din viețile noastre".

Victoria Lungu a acceptat provocarea Nadiei Darie de a participa la un interviu video pentru EA.md, într-un studio proaspăt lansat. Cîntăreața a dat pe față secrete care o ajută să treacă cu bine peste orice încercare a vieții și să strălucească nu doar pe scenă, ci și în viața cotidiană.

Despre călătorii și „întîlnirile" cu Dumnezeu

„De la o vreme încoace, am început să mă gîndesc la ceea ce înseamnă viața mea, pentru că pleacă artiștii și, pe o secundă te gîndești că alergi undeva și nu știi unde. De aceea, dacă prind un pic de timp liber, imediat mă uit în agendă și cumpăr un bilet. Acum pot zice că sînt o răsfățată în privința concertelor, trebuie să mă convingă din punct de vedere financiar. Pot să-mi permit să refuz un concert, pentru că îmi doresc să colind lumea în lung și-n lat.

Călătoriile și drumurile mele duc mai mul spre mănăstiri, pentru că acolo mă regăsesc, acolo mă așteaptă Dumnezeu. Nu vorbesc cu nimeni altcineva, iar cînd mă întorc, văd cîte lucruri se schimbă. Sînt plină de energie, cu idei noi și asta mă bucură.

Am fost Israel, iar acum 15 ani am locuit acolo, cînd formam o familie, dar cred că eram prea tînără, pentru că nu am reușit să merg și nu realizam cît de important e să văd acele locuri. Acum, cînd toate lucrurile se așază așa cum vreau eu, am urcat în avion, m-am botezat la Iordan, am fost la locurile unde s-a născut Hristos și s-au întîmplat lucruri despre care doar auzim. După această vizită, am văzut în fiecare zi cum lucrurile se schimbă, Dumnezeu a început să-mi dea indicii.

Cînd intru în lăcașul Lui Dumnezeu, am sentimente profunde: plîng, am pentru ce-i mulțumi și ce-i spune. În El simt acea putere. Prioritățile din viața mea s-au întîmplat în 2006, cînd am avut acel accident. A fost un semn foarte puternic, pentru că mă gîndeam că voi sta la pat, cînd cariera mea era în ascensiune. Am stat la pat peste jumătate de an. Atunci am înțeles că doar El e cel care mă aude. Și după asta s-au mai întîmplat lucruri neplăcute în viața mea, din care am înțeles că doar El m-a ajutat. Tot ce se întîmplă în viața mea doar El face. Am o mănăstire la care mă așteaptă măicuțele de fiecare dată, la Briceni. Îmi închid telefonul, stau cu măicile la sfat, așa îmi învie inima.

Îmi plac călătoriile. Fiind Săgetător, sînt foarte energică, nu-mi prea place să pierd timpul în zadar, fiecare secundă din viață o fac să fie productivă. Ce este astăzi nu va fi mîine. În fiecare vară merg de 2-3 ori la mare și nu sînt genul de om care cheltuiește prea mult. Sînt bine calculată, mă gîndesc din start la ce program am. Fac multe lucruri: citesc foarte mult, fac sport, dorm. Am fost în Grecia, într-un pelerinaj de 11 zile, în niște locuri extraordinare. Am fost în Bulgaria, în Londra, iar peste o săptămînă urmează să mai plec undeva."

Relația cu Valeria

„Eu și fiica mea am reușit dintotdeauna să menținem această relație extraordinar de frumoasă. Cu siguranță a moștenit activismul de la mine. Ea a furat ceva de la mine și de la taică-său. Ea are o frumusețe a ei aparte, cred că e mult mai frumoasă și mai inteligentă decît mine, e mult mai sensibilă. Și drumul ei la București nu este ușor, nu are pe nimeni, nu are pile, ea și-a deschi ușile prin felul ei de a se impune: merge la castinguri, la interviuri. Trebuie să ai doar caracter. Oamenii realizează ceva dor dacă nu sînt leneși. A moștenit de la mine dorința de a munci."

Dezvăluiri legate de frumusețe

„Frumusețea e de la mama mea, moștenită genetic. Sînt suplă și chiar dacă mai pun un kilogram, posturile mă scapă de acest necaz. În post, prima săptămînă beau doar apă. În rest, fac sport, merg la sală, mănînc doar ce e bine. Îmi beau paharul cu apă și lămîie de zeci de ani. O dată la 3-4 luni, fac detoxifiere: folosesc prune, sucuri naturale. Ziua nu prea folosesc machiaj, decît doar dacă merg la TV. Folosesc apa termală, ozonoterapia pe întregul corp, inclusiv pe față. Buna dispoziție mă ajută. Nu fumez și nu am făcut-o niciodată. Încerc să mănînc salate, să gîndesc pozitiv. Îmi fac mereu cîte 15 minute pentru somn, dacă simt că trebuie să dorm. Somnul și apa sînt obligatorii. Dimineața beau neapărat jumătate de litru de apă, iar sticla cu apă nu lipsește niciodată din mașină. Beau și sucuri: de morcov, morcov cu măr, țelină, grapefruit. Nu prea reușesc să mănînc fructe, de aceea beau suc.

Încă nu am ajuns la necesitatea de a-mi face operații faciale și sper eu că voi avea grijă mereu să nu ajung. Poate după 70-80 de ani, da. Mă uit pozitiv la schimbări ca mărirea de buze sau bust, pentru că poate Dumnezeu ți-a dat destule, dar natura ți-a dat mai puțin. E alegerea fiecăruia.

Țin minte că odată venită la facultate, aveam buze mari. Niciodată nu foloseam ruj, mi se părea că sînt foarte voluminoase. Acum sînt cea mai norocoasă.

Referitor la îngrijirea părului, am niște ampule pe care le cumpăr odată în an, deși ar trebui de 2 ori. Fac măști săptămînale, folosesc uleiuri, folosesc de două ori pe an niște pastile cu calciu, zinc, magneziu. Am avut și păr roz, și albastru. Foarte ușor mă schimb și nu sînt genul de om care arată în poze toate schimbările. Am cu PR managerul meu o înțelegere să publicăm pe rețele sociale doar lucruri care îi interesează pe oameni. Oamenii vor să mă vadă pozitivă, să vadă unde merg și unde sînt."

Ce antrenamente practică Victoria Lungu

„Am făcut tot felul de antrenamente, dar din cauza problemelor de bazin, antrenorul îmi recomandă exerciții anume pentru această zonă. Obosesc, de aceea nu pot să alerg, doar merg cîte 45 de minute, fac yoga, pilates, dans oriental. Apoi sauna, masajul – neapărat (15 proceduri în fiecare anotimp). Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că pot să mă răsfăț."

În toamnă, vine cu ceva special

„Acum mă pregătesc de concertul meu aniversar din toamnă, cu Orchestra „Lăutarii", la Palatul Național, voi avea o lansare de album cu foarte multe piese frumoase exact atunci cînd voi împlini o vîrstă foarte frumoasă. Vara asta voi mai înregistra 10 melodii de muzică populară, voi filma videoclipuri și voi avea un boom de muzică populară, asta mi-am propus. Mă așteaptă și piese de muzică ușoară, am piesele care mă așteaptă. Mai am și un proiect de muzică lăutărească. Din primăvară voi ieși sub alt aspect, dar despre asta nu vă vorbesc."

A rămîne femeie este cel mai frumos lucru

„Nicio femeie nu trebuie să uite că este cea mai frumoasă, indiferent de cîte probleme are. Dacă nu reușiți să faceți prea multe, nu încercați să vă șablonați după cineva. Mergeți în er liber, citiți lucruri pozitive, nu vă luați prieteni care gîndesc negativ, gîndiți-vă că cea mai frumoasă zi e cea pe care o trăiești azi. Să vă iubiți, mergeți în vacanțe, iubiți-vă părinții și copiii, pentru că ei ne dau motivația pentru a trăi.

A rămîne femeie este cel mai frumos lucru, ești cea care contează cel mai mult în viața ta.

Vreau să le dau femeilor un sfat. Am de foarte mulți ani un caiet în care scriu absolut ce fac în fiecare zi, seara înainte de rugăciuni. Noaptea se întîmplă foarte multe. Să aveți un program foarte bine stabilit seara, pentru că planurile se unesc cu Universul. Asta am învățat făcînd psihologia.

În reușita mea, bărbatul nu are o atribuție, pentru că nu-l am. De cîțiva ani, sînt singură. Pe mine nu mă schimbă bărbatul care intră în viața mea. Mă schimbă Victoria Lungu, fetița mea, bunul Dumnezeu și ziua de azi. E o greșeală să crezi altfel: iubește-te tu, ești cea mai importantă din viața ta!"

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1184 locuitori

Şestaci este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Şestaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Şoldăneşti și 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1184 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Șestaci datează din anul 1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.