21 march 2016, 16:00 Celebrities views 13601
Mihail Sandu este „Cea mai bună voce masculină din 2015” (Foto)
21 march 2016, 16:00 Celebrities views 13601

Mihail Sandu este „Cea mai bună voce masculină din 2015” (Foto)

Marea Gală a Premiilor Muzicale Radio România a premiat, ieri seară, doi basarabeni. Prima care și-a ridicat premiul pentru cel mai bun debut din 2015 a fost Nicoleta Nucă, dar surprizele nu s-au încheiat aici. Și Mihail Sandu a fost onorat!

Artistul a ridicat premiul pentru categoria „cea mai bună voce masculină a anului 2015" din România.

Mihail Sandu a fost norocosul ales drept câștigător al premiului pentru categoria „cea mai bună voce masculină", la care au mai fost nominalizați Bodo și Dan Bittman.

Piesa care i-a adus succes basarabeanului peste Prut este „Mă ucide ea" – un single lansat la sfârșit de iulie, în cadrul casei de producție Roton Music. Videoclipul de pe YouTube al acestei piese a bătut record după record, adunând aproximativ 17 milioane de vizualizări până în prezent.

Mihail Sandu este de origini rus, a fost crescut în Republica Moldova, iar în prezent locuiește la Cluj.

„Un mare mulțumesc Radio România și oamenilor dragi pentru încredere și pentru Premiul „Cea mai buna voce masculină"!!", subliniază Mihail, în mesajul său post-premiere.

Cea mai bună voce feminină din 2015, potrivit juriului Galei, a fost desemnată Andra.

Source: ea.md

Keywords:

voce , artist , interpret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
503 locuitori

Branişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Avrămeni, Branişte, Reteni-Vasileuţi, Reteni. Localitatea se află la distanța de 36 km de oraşul Rîşcani şi la 180 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 503 oameni. Satul Braniște a fost menționat documentar în anul 1613.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.