28 january 2016, 09:32 Celebrities views 6189
Actorul Sergiu Voloc a fost achitat
28 january 2016, 09:32 Celebrities views 6189

Actorul Sergiu Voloc a fost achitat

Actorul Sergiu Voloc, care anterior a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip semiînchis, cu suspendare executării pedepsei cu închisoarea pe un termen de patru ani, a fost achitat. Despre aceasta reporterului TRIBUNA i-au comunicat surse din cadrul Curţii Supreme de Justiţie (CSJ).

Potrivit acestora, Colegiul Penal al CSJ a admis recursul depus de Sergiu Voloc, a anulat decizia anterioară a Curţii de Apel, dar şi decizia primei instanţe în cazul lui Sergiu Voloc.

Atunci, Voloc a fost găsit vinovat de încălcarea grosolană a ordinii publice, însoţită de aplicarea violenţei asupra persoanelor sau de ameninţarea cu aplicarea unei asemenea violenţe, de opunerea de rezistenţă violentă reprezentanţilor autorităţilor.

Colegiul penal al CSJ a stabilit că a fost vorba de nu o infracţiune, ci de o contravenţie administrativă, iar termenul de atragere la răspundere pentru această contravenţie administrativă a expirat deja, prin urmare actorul a fost achitat.

De notat că Sergiu Voloc a „cochetat" şi cu politica. În alegerile parlamentare precedente el a candidat pe lista Uniunii Centriste din Moldova, care nu a trecut în Parlament.

Source: tribuna.md

Keywords:

judecata

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1448 locuitori

Păpăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Păpăuți este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina, și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului Păpăuți constituie 1448 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.