20 february 2024, 09:30 Moldovan reality views 926
S-a aflat cînd ar putea fi ar putea fi ajustat tariful la gaz
20 february 2024, 09:30 Moldovan reality views 926

S-a aflat cînd ar putea fi ar putea fi ajustat tariful la gaz

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) urmează să ajusteze prețul la gazul livrat de Moldovagaz. Proiectul hotărîrii a fost publicat pe pagina web a instituției.

Astfel, pentru mia de metri cubi ar urma să fie achitate între 8930 și 16.078 de lei, fără TVA, în funcție de rețea și punctele de intrare/ieșire. Respectiv, pentru un metru cub de gaz consumatorii vor achita între 8,9 și 16,07 lei, fără TVA, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Cererea privind ajustarea tarifelor a parvenit de la Moldovagaz, Autoritatea notează că mai examinează și alte solicitări, de la alți 12 operatori de distribuție a gazelor naturale.

„Proiectele prețurilor și tarifelor reglementate pentru furnizarea și distribuția gazelor naturale vor fi examinate, miercuri, 21 februarie 2024, ora 10:00, în cadrul ședinței publice a Consiliului de Administrație al ANRE, care va avea loc în regim online”, informează instituția.

Source: noi.md

Keywords:

tarif , gaz , ANRE

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
364 locuitori

Petrovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 364 de oameni. Satul Petrovca a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.